Skip to content

Feestweekend Jong Nederland Ospel

Redactie
17 maart 2018 | 9:00

Advertentie

Heb jij zin in iets leuks en gezelligs? Op 6, 7 en 8 april 2018 organiseert Jong Nederland Ospel weer een spectaculair feestweekend. Iedereen is welkom en bij deze ben je van harte uitgenodigd!

Wat is er allemaal te doen:

Vrijdag 6 april
Op vrijdag 6 april vanaf 12:30 uur zal de feesttent op Houwakker 35 te Ospel geopend zijn en wordt hier een gezellige bingomiddag gehouden. Deze middag zal starten om 13:00 uur. Bij binnenkomst staat er voor iedereen een heerlijke kop koffie klaar met een lekker stukje caké. Vervolgens zullen er tal van rondes gespeeld worden voor mooie prijzen. Bij de prijs zit een bingokaart inbegrepen. Wel is er de mogelijkheid om deze bij te kopen. Na afloop is er aansluitend een broodbuffet. De organisatie verwacht dat dit alles tot 17:00 uur zal duren.

Je kunt je voor deze geweldige middag aanmelden door een opgavestrook in te vullen bij de Coop of het Haazehoof te Ospel, te mailen naar jnospel@hotmail.com of telefonisch via 06-52240275. De kosten voor deze gezellige middag zijn: €10,- p.p.

Zaterdag 7 april
Op zaterdag 7 april vanaf 19:00 uur vindt het welbekende Tentfeest plaats en zal de temperatuur in de verwarmde feesttent flink stijgen met een Wet & Wild Beachparty. Alle ingrediënten voor een heerlijke beachparty zijn aanwezig en hier zal ook het Crazy DJ Team haar steentje bijdragen. Zij staan erom bekend de tent in een mum van tijd op zijn kop te zetten en er een geweldig feest van te maken.

De entree is gratis en de tent is open vanaf 19:00 uur. De bezoekers die voor 20:30 uur komen krijgen bij binnenkomst ook nog een tropische verrassing.

Zondag 8 april
Zondag 8 april vindt de jaarlijkse Open Dag plaats. Deze dag wordt het terrein achter de blokhut omgetoverd tot een groot feestfestijn voor de kids van alle leeftijden. De middag is voor alle kinderen, ouders, opa’s en oma’s. Er is voor ieder wel wat te beleven. Jong en oud kunnen zich uitleven met diverse spel & entertainment activiteiten op het terrein. Om 17.00 uur zal deze middag afgesloten worden met niemand minder dan ‘From USA’.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie