Skip to content

Ralf trots op titel ‘Gouden Bowler 2018’

Redactie
13 maart 2018 | 19:00

Advertentie

Maandagavond werd er voor de vierde keer gestreden om de titel “Gouden Bowler 2018” van Stichting Gaan voor Goud. Het jaarlijkse evenement werd ook dit jaar weer gehouden bij Pins & Pints Bowling in Nederweert. Dit jaar werd de vel begeerde titel gewonen door Ralf Stoks. Hij deed mee namens sponsor Aben & Slag advocaten.

De stichting Gaan voor Goud kijkt tevreden terug op een gezellig avond. Niet alleen troffen de bedrijven die sponsor elkaar, maar ook (ouders van) sporters. Gezelligheid en een waardevolle ontmoetingen. Meer weten over hoe de stichting talent ondersteunt om te gaan voor goud? Kijk dan op www.gaanvoorgoud.nl

Geef talenten de kans die ze verdienen!
Dat is het streven van de stichting Gaan voor Goud. Wij willen de individuele sporttalenten in de regio Weert, Nedeweert en Cranendonck ondersteunen zodat ze zich ontwikkelen tot topsporters. De stichting is ontstaan vanuit onze liefde en interesse voor sport en voor talent-ontwikkeling en ons geloof dat lokale toppers belangrijk zijn voor de regio. Wij geloven in stimulans van een voorbeeldrol van bijvoorbeeld topsporters bij het werken aan je dromen, bij het in beweging krijgen en houden van jeugd, maar ook bij het (inter)nationaal op de kaart te zetten van onze geweldige woon- en werkomgeving.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie