Skip to content

Uniek concert in Nederweert

Redactie
6 maart 2018 | 13:00

Advertentie

Het burger comité Lambertustoren is druk bezig met het realiseren van een uniek benefiet concert op 18 maart in de Lambertuskerk in Nederweert. Samen met de Harmonie St Joseph en het zangkoor Bel Canto wordt er vanaf 15.00 uur een zeer sprankelend programma gepresenteerd wat nooit eerder op deze wijze in Nederweert heeft plaats gevonden. En dat dan ook nog voor een goed doel namelijk de Restauratie van deze unieke 550 jaar oude Lambertustoren.

Generatie op generatie, 21 generaties lang, is deze toren, met zijn rijke geschiedenis, door gegeven aan volgende generaties. Onze huidige generatie mag hier niet bij achter blijven. Natuurlijk maken ook het gemeentebestuur en andere subsidiënten geld vrij om de noodzakelijk restauratie eind dit jaar of begin volgend jaar te kunnen uitvoeren. Een opbrengst door de burgers van Nederweert bijeen gebracht zal zorgen voor het noodzakelijke vliegwiel effect.

De netto opbrengst van dit unieke concert zal in zijn geheel gaan naar dit belangrijke restauratie project. Bel Canto en de Harmonie St. Joseph verlenen dan ook geheel belangeloos medewerking aan dit concert en ook het kerkbestuur stelt de Lambertus kerk als concertzaal beschikbaar voor dit goede doel. Deze twee Nederweerter muziekgezelschappen zullen samen met het Balkan Orchestra van Radomir Vasiljevic en musical ster Suzan Seegers twee uur lang een programma brengen van ongekend hoog muzikaal nivo.

Daar wil je toch als inwoner van Nederweert bij zijn? Kaarten zijn te koop bij Bruna en wijnkoperij Storms in Nederweert. De kosten per kaartje voor de zijbeuken in de kerk zijn € 15,00, en in de middenbeuk (slechts beperkt beschikbaar), is dat € 20,00.

Mocht je gebruik willen maken van een speciaal  VIP arrangement met voor- en nazit dan kun je dat bestellen via www.lambertustoren.nl.

Heb je nog vragen dan kun je terecht bij de secretaris/ penningmeester Jack van den Heuvel,  06-10294476 of info@lambertustoren.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie