Skip to content

BenFit programma geeft een wekelijks voedingsadvies

Redactie
27 februari 2018 | 15:00

Advertentie

Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Daniëlle Verheijen van Easy Moves
Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

Klanten over BenFit

Frans Truijen (55)
Ik sport nu sinds een paar maanden bij Easymoves op Moesel. Ik voel me daar op mijn gemak, er is altijd begeleiding aanwezig en het is erg gezellig. Ik voelde me al een tijdje niet fit, was futloos en snel moe. Toen ik bij Easymoves terecht kwam ben ik begonnen met 2 keer in de week te sporten. Op advies van mijn instructrice Daniëlle ben ik naar de info-avond gegaan van het BenFit voedingsprogramma.
Inmiddels volg ik dit 6 weken en met een super resultaat.

Ik sta er versteld van wat ik allemaal mag eten op een dag. Er is geen sprake van een hongergevoel. Ik eet meer als voorheen en mijn gewicht gaat naar beneden! Mijn energie is weer terug aan het komen, waardoor ik me nu al een heel ander mens voel.

Lucie Niessen (32)
Vanaf mijn 11e ben ik al bezig om af te vallen. Met behulp van een diëtiste, op eigen initiatief, of een andere ‘lijnclub’. Van alles heb ik geprobeerd met goede momenten en minder goed momenten. Het blijft lastig om consequent te blijven in het nemen van gezonde voeding en structureel naar de sportschool te gaan. Na een lange tijd niets te hebben gedaan en gedacht dat ik het wel alleen kon, kwamen de kilo’s er stilletjes aan weer bij. Totdat ik er weer helemaal klaar mee was en me futloos, ‘vies’ en lelijk voelde. De knop moest weer om.

Via, via hoorde ik iets over Ben Fit in Weert. Op internet las ik hun motto: Relax, Eet en Beweeg. Dit sprak me erg aan. Ik heb gelijk contact opgenomen. De volgende dag kon ik op intake komen en gelijk beginnen. Het begin was gemaakt.
Ik kreeg een map mee met weekmenu’s erin en ging 2x in de week begeleid sporten met een persoonlijk programma. In het begin dacht ik; “O nee, geen weekmenu’s”. Ik dacht meteen aan moeilijke recepten en ingrediënten die in een gewone supermarkt niet te krijgen zijn, maar het tegendeel was waar. Zeer eenvoudige recepten, met gewone ingrediënten die te koop zijn bij de plaatselijke supermarkt. En nog lekker ook. Ik ben koken weer leuk gaan vinden. Ik ben er achter gekomen dat ik juist te weinig at en te weinig gevarieerd. Het honger gevoel heb ik niet gehad, gelukkig. Iedere week viel ik af en nog steeds.

Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb naar een gezonde manier van leven. Dit kan en ga ik volhouden! Ik voel me fitter, vrolijker, mooier. Ook mijn omgeving ziet en merkt dit. Heerlijk al die complimentjes. Ik wens iedereen dit gevoel toe. Dus aarzel niet en start met Ben Fit!

Schrijf je in voor het BenFit programma
Slank weer de zomer in… start nu het ‘BenFit programma’ bij EasyMoves. Meld je dan aan via danielle@easymoves.nl of bel: 0495 – 230003.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie