Skip to content

Steun de actie: Een Tovertafel voor Sint Jozef Wonen en Zorg

Redactie
24 februari 2018 | 9:00

Advertentie

Medewerkers en vrijwilligers van Sint Jozef Wonen en Zorg uit Meijel starten een bijzondere inzamelingsactie. In 120 dagen tijd willen zij geld inzamelen voor een Tovertafel voor de bewoners van het zorgcentrum. Een Tovertafel is een interactief spel, speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Er worden beelden en figuren op een tafel geprojecteerd die reageren op beweging en aanraking.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen met dementie hier goed op reageren. Een Tovertafel kost € 7.090,00 en dat is veel geld. Dit bedrag willen ze samen met iedereen die de bewoners een warm hart toedraagt, bij elkaar gaan sparen. Sint Jozef biedt voor iedere donatie een mooie tegenprestatie aan.

Online actiepagina en nog veel meer!
Er is een online actiepagina waar de actie nog een keer duidelijk wordt uitgelegd en waar mensen direct kunnen doneren. Spaart u met ons mee en creëert u samen met ons een geluksmoment voor onze bewoners? Alle bijdragen voor de Tovertafel zijn van harte welkom. U vindt de actiepagina op dit adres: http://activecues.com/crowdfunding/sint-jozef-wonen-en-zorg. Bij de receptie in het zorgcentrum staat tevens een collectebus als u liever contant wilt doneren.

Voorjaarsmarkt op zaterdag 17 maart
Speciaal voor deze actie organiseren wij op zaterdag 17 maart een voorjaarsmarkt. Iedereen is van harte welkom tussen 13.30 en 16.30 uur. Tijdens deze voorjaarsmarkt is er een demonstratie van de Tovertafel! Verder verkopen wij vers gebakken wafels, bloemstukjes, papieren vlinders, lekkere advocaatjes met of zonder slagroom en zijn er allerlei leuke cadeautjes te vinden. Kortom dit wordt een hele gezellige middag!

De Tovertafel past bij Sint Jozef“
De Tovertafel sluit heel mooi aan bij wat wij hier al doen”,  vertelt Corine Remmers directeur/bestuurder van Sint Jozef. “Met het oog op een toename van het aantal bewoners met dementie gaan wij een aantal kleinere huiskamers realiseren. Inmiddels hebben we al drie huiskamers. Medewerkers en vrijwilligers brengen hier met groepjes bewoners een groot deel van de dag door. We weten dat de bewoners van spelletjes houden. De Tovertafel zou hier een prachtige aanvulling op zijn!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie