Skip to content

Nederweerter bedrijf LIPRONICS ontwikkelt Lisaas ERP Software

Redactie
7 februari 2018 | 12:00

Advertentie

Bij ondernemers binnen het MKB bestaat een sterk groeiende behoefte voor verdere professionalisering en efficiëntere vastlegging en organisatie van bedrijfsprocessen. Het innovatieve Lipronics uit Nederweert heeft specifiek voor deze behoefte een gebruiksvriendelijk en ‘alles in één’ software-pakket ontwikkeld, Lisaas ERP software, gebaseerd op de ruime praktijkervaring binnen productiebedrijven en projecten in de bouw en natuurlijk een gedegen kennis op het gebied van softwareontwikkeling.

Met behulp van Lisaas (Software As A Service) worden alle bedrijfsprocessen waaronder project-planning, voorraad, inkoop, planbord, facturatie, boekhouding en urenverantwoording zodanig met elkaar verbonden, dat alle belangrijke bedrijfs- en managementinformatie door het hele bedrijf en door iedereen geraadpleegd kan worden. Dus vragen als ‘Wanneer is die order klaar?’, ‘Is het materiaal al besteld?’, ‘Heeft de klant al betaald?’ behoren vanaf nu tot de verleden tijd. De cloud-software is overal online toegankelijk (smartphone, tablet, laptop en pc) en is uitermate geschikt voor met name projectgestuurde- en serviceverlenende organisaties.

Lisaas helpt elke organisatie efficiënter, effectiever en kostenbesparend te ondernemen en dat tegen een zeer aantrekkelijk maandtarief. In de afgelopen jaren is Lisaas door meerdere bedrijven succesvol in gebruik genomen waarbij de implementatie, opleiding en begeleiding na oplevering door Lipronics werd verzorgd. Wilt u meer informatie over Lisaas of Lipronics, laat het ons dan weten, wij helpen en adviseren u graag.

Lipronics, Mangaanstraat 1 Nederweert, www.lipronics.nl / www.lisaas.nl,  tel. 0495-769012

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie