Skip to content

Wichter Vastelaovundjs Middig bij De Pinnenhof Nederweert

Redactie
4 februari 2018 | 9:00

Advertentie

Vastelaovundj zaterdag 10 februari organiseert CV De Bengels uit Nederweert-West in samenwerking met De Pinnenhof een grandioze Wichter Vastelaovundjs Middig. De organisatie nodigt alle kinderen van Nederweert uit naar de Pinnenhof te komen om samen met Prins Dennis I , Prinses Steffie, adjudanten Daphne en Ruben en De Bengels te hossen, dansen en springen.

Er is muziek van DJ Sjoske, optredens van DZN, Celine, De 3 V’s ,Djuu toch en de dansmarietjes van VV. De Pinmaekers , de “Ni-jwieërter Pinkes”. Ook komen jeugdprins Raf, jeugdprinses Anouk met adjudante Indy en de jeugdraad van Elf van VV De Pinmaekers gezellig mee feesten. De middag duurt van 14.11 tot 18.00 uur.

Kom allemaal in jullie mooiste carnavalspakje en neem jullie vriendjes, vriendinnetjes, papa’s, mama’s , opa’s en oma’s mee zodat jullie er samen met De Bengels een groot feest van kunnen maken. Voor de twee mooist verklede kinderen is er een prijs die mede mogelijk is gemaakt door Pins & Pints Bowling.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie