Site pictogram Nederweert24

Kunstlint 2018 in een nieuw jasje

Kunstlint NederweertHet voormalige kunstlint en de kunstroute nederweert zijn enige tijd gelegen opgehouden te bestaan. Dit heeft een aantal enthousiastelingen uit nederweert gemotiveerd een nieuwe start te maken met een combinatie van beide kunstevenementen met als doelstelling, zowel de beroeps-als amateur kunstenaar een podium te bieden hun werken tentoon te kunnen stellen aan het publiek.

Voorbereidingen Kunstlint 2018
De nieuwe werkgroep telt 5 personen uit diverse diciplines en is al druk bezig met alle voorbereidingen voor het vernieuwde Kunstlint 2018. Dit jaar start het evenement op 16 juni met een feestelijk dag waarbij voor jong en oud veel te zien is. De openingstentoonstelling vindt in het gemeentehuis plaats en diverse kunstenaars zijn aan het werk te zien op het Raadhuisplein. Onder het genot van een muziekje, een hapje en een drankje kun je dit alles komen bewonderen.

De exposities, zowel in het gemeentehuis als in de diverse etalages van de middenstanders en ook nog enkele andere lokaties, zijn te bezoeken van 16 juni tot 6 juli 2018. Voor jong en oud zijn er op de openingsdag twee rondleidingen georganiseerd langs diverse kunstwerken in Nederweert. De rondleidingen worden verzorgd door Alfons Bruekers. Aanmelden als exposant is mogelijk via de website: www.kunstlintnederweert.wixsite.com/2018. Let op de inschrijf – sluitingsdatum 20 maart 2018.

De werkgroep hoopt een mooie dag met veel gezelligheid, kunst, muziek een hapje en drankje en hopelijk ook een vriendelijk zonnetje te organiseren. Voor meer info bellen naar Els Peeters 0495-843450.

Mobiele versie afsluiten