Skip to content

Tribute to the Cats Band in Nederweert-Eind

Redactie
19 januari 2018 | 9:00

Advertentie

Op 12 mei 2018 komt de “Tribute to the Cats Band” naar de Reigershorst in Nederweert-Eind. Dit keer organiseert Stichting “Cuba Adelante” deze gezellige avond vol met muziek van The Cats uit de 60’er, 70’er en 80’er jaren. ‘Stichting Cuba Adelante‘ organiseert deze avond om het werk wat ze doen voor hulp in Cuba, financieel te ondersteunen.

Tribute to the Cats Band
De grote hits zoals What a crazy life, Turn around and start again, Lea, Why, Trying to explain, Be my day, Jukebox en natuurlijk hun grootste hit One way wind. Een avondvullend programma waarbij jong en oud hun herinneringen uit vervlogen tijd weer ophalen. In de regio hebben ze inmiddels al diverse malen opgetreden en trekken volle zalen. Voor wie eenmaal een keertje geweest is zal dat dan ook niet de laatste keer zijn.

Stichting Cuba Adelante‘ organiseert deze avond om het werk wat ze doen voor hulp in Cuba, financieel te ondersteunen. De vier weeshuizen welke ze nu helpen krijgen het steeds moeilijker, dit door de economische omstandigheden en daarbij komen er ook nog eens regelmatig orkanen voor. Eten en bouwmaterialen worden hierdoor steeds duurder, hun budget is vaak niet toereikend om een behoorlijk welzijn voor de kinderen te creëren. Mieke en Gerard willen ze hierbij ondersteunen.

Voor meer info ga naar www.stichtingcubaadelante.nl. Kaarten zijn te bestellen via 06-47089779.

Waarom deze stichting? 

De afgelopen jaren hebben Mieke en Gerard hun vakantie in Cuba doorgebracht. Het eerste wat meteen indruk maakte waren de treurige bouwvallen waarin de mensen woonden. Door de zeer lage inkomens is er daarnaast nog eens zeer weinig perspectief voor deze mensen. De salarissen zijn gemiddeld 20 dollar per maand waardoor er nauwelijks iets mogelijk is. Veel artikelen zijn in dit land schaars aanwezig en daarnaast gewoonweg te duur om aan te schaffen. De Cubanen zijn daardoor zeer beperkt in hun doen en laten. Gelukkig zijn er wel veranderingen merkbaar en hebben mensen de mogelijkheid om een eigen onderneming op te starten. Het grote probleem zit hem in de financiële middelen. Hierbij willen Mieke en Gerard maar al te graag een handje helpen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie