Skip to content

Buikspiertraining bij Diplan Studio Nederweert

Redactie
9 januari 2018 | 11:00

Advertentie

Pfff die buik, ik heb al van alles geprobeerd maar het word niet minder… Of, ik doe al zolang buikspieroefeningen maar het helpt echt niks… Of, ik heb mijn gewicht terug van voor de zwangerschap maar die buik… Er zijn zoveel klachten over de buik! Teveel om hier op te noemen… Waarom werkt het niet wat je nu doet? (of niet voldoende) In deze cursus leer je waar het probleem zit. En weet je, dit kan voor ieder iets anders zijn. Het leuke is, dat als je eenmaal weet waar het probleem zit, je wel resultaten kunt gaan boeken!!

Zoals sommigen van jullie wel weten was er vele jaren geleden bij Sportschool Action de buikspiercursus die met veel succes door misschien wel honderden mensen gevolgd is.

Goed nieuws
Deze cursus komt terug! Natuurlijk wel in een nieuw jasje want de inzichten zijn inmiddels veranderd. En er worden nu maar maximaal 8 deelnemers per groep toegelaten. Een nieuwe training speciaal gericht op het verminderen en verstevigen van je buik.

Voor wie is deze cursus geschikt?
Hij is geschikt voor mannen en vrouwen die nu echt iets aan hun buik willen gaan doen. Geen loze beloftes van apparaten of pilletjes. Gewoon no nonsens zelf aan het werk met voor ieder een op maat gemaakt programma want niet iedereen heeft dezelfde aanpak nodig. Ongetraind of al sportief, het maakt niet uit. Je kunt met elk niveau instappen.

Je gaat 8 weken intensief aan het werk. Elke week komt er een nieuw item aan bod waaraan gewerkt gaat worden. Een kwartier theorie gevolgd door een uur les. Een huiswerk trainingsprogramma hoort daar natuurlijk bij. Ze gaan met verschillende pijlers aan de slag. Vooraf krijg je een gratis intake gesprek. Jouw situatie wordt dan bekeken en besproken. Ze kijken dan of ze wat voor je kunnen betekenen en of de cursus wel geschikt voor je is.

De cursus start in februari. Er word met groepjes van maximaal 8 personen gewerkt omdat het erg belangrijk is dat er technisch goed gewerkt wordt om de juiste resultaten te behalen en blessures te voorkomen. En uiteraard worden de lessen gegeven door een gediplomeerd sportinstructeur.

Kosten
De kosten van deze complete cursus zijn €99. Bestaande leden van Diplan Studio krijgen korting en betalen €89.

Heb je interesse in een gratis en vrijblijvend intake gesprek? Stuur een email naar diplanstudio@planet.nl. Men neemt dan contact met je op om een afspraak te maken.

www.diplanstudio.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie