Skip to content

Kapsalon Switch 25 jaar een begrip voor Nederweert en omgeving

Redactie
8 januari 2018 | 14:00

Advertentie

Kapsalon Switch bestaat 18 januari 2018 precies 25 jaar. De eigenaresse Marie-Louise Rutten heeft met passie deze zaak opgezet en was en is de spil van de salon. Deze mijlpaal kon Marie-Louise alleen bereiken met een enthousiast team achter haar. Brigit Sturme werkt in maart al 20 jaar bij de salon en ook Amy Syben is al 18 jaar bij het team. Op het moment worden ze versterkt door Sabrina en Kim.

Trendy
Switch staat voor draagbaar en trendy en ze werken met vooraanstaande producten zoals Sebastian en Mediceuticals.SEBASTIAN  is een hoog kwaliteitsproduct waarmee we de trendy kapsels kunnen creëren. MEDICEUTICALS is voor haar- en hoofdhuidproblemen en natuurlijk ook om haar en hoofdhuid in een optimale conditie te brengen en houden. KLEUREN is niet meer weg te denken bij de trendy looks en dit kan met de producten van Alter Ego en Shine Shades van Chi Ionic. MAKE-UP voor een feest of andere gelegenheid in combinatie met een leuk kapsel , daarvoor kunt u ook bij Switch terecht.

Het team van Kapsalon Switch volgt regelmatig cursussen en daarmee blijven ze op de hoogte van de allerlaatste haarontwikkelingen. Op dit moment is NIEUW het knippen met de TCC schaar wat de punten verzegeld en daardoor het haar versterken.

Stichting Haarwensen
Daarnaast werken we samen met de Stichting Haarwensen door het doneren van haar. Daar maken onze jeugdige klanten hun leeftijdsgenoten die om een of andere reden geen haar meer hebben erg gelukkig mee. Er worden mooie haarwerken gemaakt die tot en met 18 jaar gratis door Stichting Haarwensen word aangemeten.

Kapsalon Switch
Switch is een zaak waar mensen zich thuis voelen en waar vakkundig, trendy werken met goede producten samengaan. Wij hebben recent de kapsalon gerestyled, zo kunnen wij met veel plezier weer mooie nieuwe looks creëren. Wil je met verschillende facetten van kapsalon Switch kennis maken loop gerust binnen of maak een afspraak, online of telefonisch. Je kunt ze ook volgen via onze website of Facebook.

Fotoreportage
Al 25 jaar maakt het team van Switch foto’s die je door d jaren heen steeds in de etalages kon bewonderen. Deze foto’s met 25 jaar kapsels en looks willen ze je niet onthouden. De foto’s door de jaren heen zijn te zien op 18 januari 2018, van 16:00 uur tot 19:00 uur in het pand aan de Paulus Holtenstraat 3. Dit is naast de kapsalon.

Je bent van harte welkom om samen met het glas te heffen op dit prachtige jubilieum.

 

Advertentie

1 Reactie

  1. Gefeliciteerd Marie-Louise met het 25 jarig jubileum van jouw kapsalon! Ook de andere dames proficiat! Ga zo door, ik hoop nog heel lang te kunnen en mogen komen!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie