Skip to content

Scouting Nederweert bestaat 65 jaar

Redactie
1 januari 2018 | 9:00

Advertentie

In 2018  bestaat Scouting Nederweert 65 jaar. Dit laten wij natuurlijk niet onopgemerkt gaan. Bij veel van de activiteiten en evenementen zullen ze extra aandacht besteden aan dit jubileumjaar.

GeZoKa in 2018
Zoals eerder in jubileumjaren, zullen er weer veel leden van Scouting Nederweert deelnemen aan een GeZoKa, het Gezamenlijk ZomerKamp. Een week lang zullen de leden, leiding en vrijwilligers van alle speltakken op kamp gaan.

Bestuur op volle sterkte
Met een groeiende groep van meer dan honderd leden, een water- èn landtak, twee locaties, lokale, regionale en landelijke activiteiten en alle uitdagingen die ze nog aan zullen gaan als vereniging, is het belangrijk dat er een volledig en volwaardig bestuur aan het roer staat. Voorgaande jaren was dit niet altijd het geval, maar de afgelopen tijd zijn verschillende vrijwilligers van binnen en buiten de groep aangetrokken om de koers uit te zetten. In november wisten ze al te melden dat er een nieuwe voorzitter is gekozen en nu zijn ze als bestuur op volle sterkte. Mensen met een Scoutinghart, die willen ondersteunen zijn en blijven natuurlijk van harte welkom.

Scouting Nederweert is een jeugd- en jongerenorganisatie, die vrijetijdsbesteding biedt, aan de hand van het Scoutingprogramma. Centraal hierbij staan: een actief samenspel, het buitenleven, een veilige omgeving en vorming van persoonlijkheid. Scouts leren met respect verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, elkaar en hun omgeving

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie