Skip to content

Slank4ever – Terugblik op een fantastisch jaar!

Redactie
23 december 2017 | 19:09

Advertentie

Eind 2016 begonnen we onze nieuwe vestiging Slank4ever in Maarheeze. Na het succes in onze vestiging in Venray was de opening van de nieuwe vestiging een mooie stap! Na 17 jaar ervaring in de fitnessbranche wilden we namelijk onze visie blijven voortzetten om mensen hun afslankdoelen te laten behalen op de lange termijn! Geen jojo-effect meer en geen onmogelijk vol te houden crashdieet maar een gezonde nieuwe levensstijl volgens het Slank4ever principe. Wij zijn ons met dit concept gaan specialiseren op vrouwen in de overgang. De overgang heeft veel invloed op je lichaam waardoor er extra inzicht en aandacht nodig is voor de gezondheid ervan. Wij stimuleren en ondersteunen vrouwen in de overgang met het behalen van hun afslankdoelen en, zowel op fysiek en mentaal niveau, een gezonde levensstijl!

Voor ons is het een heel bijzonder jaar geweest waarin wij al veel mensen hebben mogen helpen in het realiseren van hun gezonde levensstijl. We hebben bewondering voor al onze cliënten die in het afgelopen jaar hun afslankdoelen hebben weten te bereiken, nieuwe kennis en inzichten hebben opgedaan, ontzettend hard hebben gewerkt en oude patronen hebben weten te doorbreken zodat ze nu weer sterk in hun schoenen staan. Wij wensen al onze cliënten veel geluk met de verloren kilo’s en vertrouwen erop dat met de juiste dosis commitment en de juiste innerlijke houding deze gezonde levensstijl ook op de lange termijn als vanzelfsprekend kan worden beschouwd.

Zo als je dus ziet zijn we niet stil blijven zitten. Slank4ever heeft door haar groei een nieuwe werknemer mogen verwelkomen in het team. Afslank- en lifestylecoach Robin kent als Toegepast Psycholoog met coachervaring binnen verschillende doelgroepen de kneepjes van het vak. Wie weet wordt jij in het komende jaar door haar ondersteund in het realiseren van jouw gezonde levensstijl.

Tot slot hebben we de laatste maanden ontzettend hard gewerkt aan onze nieuwe website. Daar zijn we dan ook erg trots op! We nodigen jullie graag uit om een kijkje te nemen op www.slank4ever.nl . Lees hier alles over onze beide vestigingen, ons aanbod, klantervaringen en informatie over ons team! Tevens kun je hier onze wekelijkse blog vinden waarvoor je je kan aanmelden om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen en tips en adviezen in het realiseren van een gezonde levensstijl.

Wij willen iedereen bedanken voor de support en de inzet in de afgelopen periode en wensen wij jullie graag hele fijne feestdagen en een gezond, slank en energiek 2018! En mochten die goede voornemens nou toch moeilijk vol te houden zijn? Je weet ons altijd te vinden.

Groetjes,
Slank4ever

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie