Skip to content

Door vrijwilliger te worden bij het Ospels Steunpunt…

Redactie
22 december 2017 | 8:00

Advertentie

Het nieuwe jaar staat voor de deur en iedereen is alweer bezig met het bedenken van goede voornemens. Jullie ook? Een van deze voornemens kan zijn om iets voor een ander te willen doen. Dat kan heel gemakkelijk, maar hoe dan? “Door vrijwilliger te worden bij het Ospels Steunpunt. Of misschien is het bekleden van een bestuursfunctie wel meer iets voor jou” aldus het Ospels Steunpunt.

Net iets meer weten over hoe zaken binnen het Steunpunt lopen of nieuwe activiteiten bedenken voor de medemens in Ospel en Ospeldijk. Ze zijn op zoek naar jou! Neem gerust eens contact op met het Ospels Steunpunt, loop eens een vergadering mee of draai een middag mee tijdens de zitting.

Hulp vragen
Het kan ook zo zijn dat in het nieuwe jaar eindelijk de knoop is doorgehakt en dat er hulp gevraagd gaat worden. Bijvoorbeeld bij het plakken van een fietsband, ophangen van een lamp, verplaatsen van een bed, aanvragen voor een parkeerkaart, kleine klussen opknappen. Dan ben je op de goede plek bij het Ospels Steunpunt.

Ospels Steunpunt
Het Ospels Steunpunt heeft elke donderdag middag van 14.00 uur tot 16.00 uur zitting in het gemeenschapshuis Haaze-Hoof aan het Aerthijsplein 3 in Ospel. Hier zitten vrijwilligers en professionals (gemeentelijk consulent sociaal domein WMO of een wijkverpleegkundige) klaar om met ieder die komt een gesprek aan te gaan. Ze pakken problemen sámen met jullie op en proberen ze ook sámen met jullie op te lossen.

Contact opnemen kan ook via de website www.ospels-steunpunt.nl. Als het contact formulier ingevuld en verstuurd wordt nemen wij contact met u op.

De Stichting Ospels Steunpunt wil jullie allen een heel goed en vooral een gezond 2018 wensen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie