Skip to content

Sint Jozef Wonen en Zorg verzorgt Tafeltje-dek-je in Nederweert en Ospel

Redactie
18 december 2017 | 17:00

Advertentie

Mevrouw Nellie Verstappen, in Nederweert door velen ‘Nel van de Mulder’ genoemd, maakt sinds ruim een jaar dankbaar gebruik van Tafeltje-dek-je. Drie keer in de week brengen vrijwilligers van Sint Jozef Wonen en Zorg Meijel haar een warme maaltijd thuis. “Voor mij is dit gewoon een uitkomst”, vertelt de 95-jarige molenaarsdochter. “Ik heb altijd heel graag zelf gekookt en in het weekend doe ik dat nog steeds. Vroeger kookte ik voor mijn hele gezin en bleef er regelmatig iemand bij ons mee-eten. Daar had ik veel plezier in. De maaltijden van Tafeltje-dek-je zijn prima, en ik ben echt kieskeurig hoor! Samen met mijn dochter vul ik het keuzemenu in. Het zijn altijd 3 gangen. De soep bewaar ik soms voor een ander moment.

Met de feestdagen is er altijd iets extra’s
Sonja Hoche is vrijwilliger en brengt de warme maaltijden bij de mensen thuis. Sonja: “Steeds meer mensen in Nederweert en Ospel ontdekken deze maaltijdservice. Sommige mensen krijgen iedere dag een maaltijd, maar je kunt ook kiezen voor een paar dagen per week zoals mevrouw Verstappen. Het is ook mogelijk om tijdelijk Tafeltje-dek-je aan te vragen. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Met Kerstmis is er natuurlijk iets speciaals bij en maken we Tafeltje-dek-je extra feestelijk.”

Deze maaltijdservice ook proberen?
De maaltijden zijn heerlijk warm maar kunnen ook koud gebracht worden. Dan bepaal je zelf op welk moment je de maaltijd opwarmt. Je betaalt € 9,90 per keer. Dit is inclusief bezorgkosten. Wil je Tafeltje-dek-je aanvragen of een keer proberen? Neem dan contact op met Rian Vestjens van Sint Jozef Wonen en Zorg Meijel, telefoon 077 46 67 878 of per e-mail: info@sintjozefwonenenzorg.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie