Skip to content

Twee tieners aangehouden voor overval cafetaria in Nederweert

Redactie
12 december 2017 | 13:07

Advertentie

De politie heeft vandaag een 16-jarige vrouw uit de gemeente Weert aangehouden voor de betrokkenheid bij een overval op een cafetaria in Nederweert op 17 november. Eerder werd al een 17-jarige man uit Weert aangehouden.

UPDATE
In tegenstelling tot het eerdere bericht over de overval op een cafetaria in Nederweert is dinsdagochtend behalve een 16-jarige vrouw uit Weert ook nog een 17-jarige man uit gemeente Nederweert aangehouden. Hij is samen met een 17-jarige man uit Weert, welke eerder werd aangehouden, hoofdverdachte in de zaak. In totaal zijn er nu drie verdachten aangehouden.

Twee personen kwamen op 17 november rond 21.00 uur de frituur aan de Brugstraat binnen en eisten onder dreiging van een vuurwapen geld van het personeel. Ze verlieten de cafetaria zonder buit. De 16-jarige vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval. Op 5 december werd hiervoor ook een man uit Weert aangehouden.

Advertentie

1 Reactie

  1. triest… De maatschappij van de nieuwste smartphones, scooters en bontkraagjasjes… Probeer daar maar es overal aan mee te blijven doen op je 16e. Onmogelijk, dus grijpen kids naar dit soort maatregelen. Daar gaat je beetje opleiding dan wat je tot nog toe genoten had, allemaal voor niets door een geweldsmisdrijf op je naam…


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bak met kittens gedumpt Eilers Nederweert
”De kittens hebben hun moeder nodig!”
19 september 2024 | 11:10
19_09_2024 Speuren naar geuren en kleuren in de groote peel
Ruik de herfst!
19 september 2024 | 11:00
Oude-boerenbond-Staat-Nederweert-2
De initiatiefnemers gaan met de input aan de slag
19 september 2024 | 10:39
Pascal-en-Carla-van-den-Schoor-2
Boeren van Nederweert
19 september 2024 | 10:00

Advertentie