Skip to content

Nieuwe editie Nederweert Live

Redactie
12 december 2017 | 19:00

Advertentie

Vrijdag 15 december organiseert stichting Muziekcollectief Nederweert Live een nieuwe editie Nederweert Live. Dit jaar bestaat Nederweert Live 30 jaar en is er gekozen voor een line-up van jonge artiesten afgewisseld met oude gedienden. De locatie is deze keer zaal van Nieuwenhoven, Past. Maesplein 1, Nederweert-Eind. De eerste band begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

De line-up voor de 30e editie van Nederweert live:

RICK’s Student Band
Met deze jonge band start Nederweert Live Binnen op 15 december om 20:00 uur. Dylan, Floris, Kim en Rob, 4 jonge muzikanten die onder begeleiding van een bandcoach van Rick’s Rockplein werken aan hun skills. Ze spelen covers van o.a. The Killers, Kaiser Chief en Kings of Leon.

Anouk Roost
2e artiest van de avond is niemand minder dan Anouk Roost. Zij stond met haar band SuperNova diverse keren op het podium van Nederweert Live. Sinds enige gaat ze solo op pad, geïnspireerd door Studio Brussel speelt ze dromerige sfeervolle nummers en begeleidt ze zichzelf op de piano.

SOME GOT IT
Een nieuwe band in de Nederweerter Popscene; Huub Peeters, John Verheijen, Patrick Slaats, Siem Peters 4 oude rotten met veel podiumervaring laten jullie genieten van degelijke, dampende southern rock & blues!

ROLLIN’ MEN
Rollin’ Men” bestaat sinds een jaar of 7 maar in de huidige bezetting pas sinds 2 maanden. De covers die ze spelen zijn van uiteenlopende aard maar hebben één ding gemeen, de band kan er zich mee identificeren en ze met de eigen muzikale creativiteit interpreteren. Voor de insiders: Zangeres Loes Poell stond in 1987 tijdens de 1e editie Nederweert Live op het podium en na 30 jaar “still rockin’

SKYWAY AVENUE
Vier heren en een dame die samen zijn gekomen door hun diepgewortelde liefde voor muziek. Geïnspireerd door de sound van artiesten als Toto, Fleetwood Mac en John Mayer is de stijl van Skyway Avenue het beste te omschrijven als Classic Rock met een moderne touch. Na een jaartje pauze zijn ze er weer helemaal klaar voor.

THE WESTERN FRUIT WOOD AND HOOKER COMPANY
De band met de langste bandnaam uit de geschiednis van de Nederweerter popscene! Wéreldberoemd in Nederweert in de jaren 90 en grondleggers van de Iron Maiden coverband Powerslave, nu weer bij elkaar in originele bezetting.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie