Skip to content

Eerste Ladies night d’Indj heel gezellig en sfeervol (Foto’s)

Redactie
10 december 2017 | 11:46

Advertentie


Op vrijdag 8 december vond de eerste Ladies night in Nederweert-Eind plaats. 14 ondernemers presenteerden zich in de showroom van gastbedrijf Autobedrijf van Nieuwenhoven|Green2Go. Bijna 200 vrouwen lieten zich in kerstsfeer onderdompelen tijdens deze Ladies night. De aanwezige bedrijven waren: Marian’s Bloemen, Kapsalon Trends, Boerderijwinkel Konings, Ambachtelijke slager Thijs Kuepers, MOOI huidverzorging & Visagie, Autobedrijf van Nieuwenhoven|Green2Go, Heijnen Decor Lijstenmakerij en Schilderijen, Verkooijen Champignons en Oesterzwammen, Tante Anja kostuumatelier, Cafetaria D’Indj Bi-j Angelien, Vleeshouwers Verhuur, New Existence massagepraktijk, PediSense Gevoel voor voeten en Noukie Nouk accessoires en sieraden.

Caroline van Nieuwenhoven wilde graag eens iets terug doen voor de trouwe klanten, familie en vrienden en bedacht deze Ladies night. Natascha Heijnen ging direct mee van start. En zo gingen de dames in oktober met een aantal voornamelijk vrouwelijke ondernemers uit Eind om tafel om deze eerste Ladies night op te zetten.

Was dit een geslaagd initiatief? Zeer zeker! Vol enthousiasme presenteerden de met name Eindse bedrijven zich. Zo kregen de ladies na een heerlijk welkomstdrankje advies van een medisch voetpedicure, uitleg over huidverzorging en make up, kapseltrends en tips voor een feestelijk kapsel. Ook werden er diverse soorten massages gedemonstreerd. Om je interieur te vernieuwen of in kerstsfeer te brengen, waren er allerlei soorten kerstversieringen, gadgets, polyester beelden en zelfs sieraden verkrijgbaar. Er werden ter plekke kerststukken gemaakt en er waren bloemstukken en vazen met spreuken te koop. Kunstwerken, schilderijen en lijsten voor eigen foto’s of schilderijen waren ook te bewonderen. Men kon zich inschrijven voor een workshop carnavalsteken maken en er werden allerlei kostuums en creaties voor carnaval gepresenteerd. In de showroom kon men ook de mooiste fietsen, e-bikes en diverse auto’s bekijken.

Pendeldienst
Vanwege gebruik van de parkeerplaats van Eynderhoof was er zelfs een pendeldienst naar de gastlocatie met twee mooie auto’s ingezet. Caroline verzorgde drukbezochte workshops ‘Panne zonder mannen’, zodat de dames voortaan weten hoe olie te peilen, startkabels te gebruiken en nog veel meer. De ladies maakten tijdens een loterij ook nog kans op diverse prijzen zoals cadeaupakketten, kerststukken en cadeaubonnen van alle deelnemende bedrijven.

Natuurlijk werden de dames gedurende de avond met allerlei hapjes verwend. Van verse salades van groente en fruit tot pastinaaksoep, van gevulde champignons en een champignonsalade tot allerlei tapas en stukjes curryworst en van gehaktballetjes in zigeunersaus tot een overheerlijke ragout. Uiteraard was door de deelnemende bedrijven alles vers bereid en werd er een toepasselijk wijntje bij geschonken.

Super gezellig en sfeervol én top georganiseerd,” was één van de vele positieve reacties van een aanwezige dame, “tot volgend jaar!” Wie weet …

Meer weten over de deelnemende bedrijven:

Advertentie

1 Reactie

  1. Geweldig mooi initiatief… ga zo door!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie