Skip to content

Laser Therapie bij Huib Janssen Fysiofitness Nederweert

Redactie
5 december 2017 | 15:00

Advertentie

High Power Laser Therapie stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. De huidige lasers hebben het vermogen om 7 cm diep in weefsel te komen, waardoor ook dieper gelegen blessures sneller en effectiever behandeld worden.

In beschadigd weefsel wordt deze energie gebruikt voor het herstellen van de cel functie, het remmen van schadelijke ontstekingsreacties, stimuleren van het genezingsproces en verminderen van de pijn. Laserlicht bevordert de doorbloeding en het lymfesysteem wordt gestimuleerd. Het versterkt het immuunsysteem en bevordert de productie van endorfines. De pijn verminderd en de genezing versnelt.

Lasertherapie kan bij zeer veel medische problemen succesvol worden ingezet, is pijnloos en heeft geen ongewenste bijwerkingen. Denk aan artrose, tendinitis van schouder of achilles-pees, tenniselleboog, jumpersknee, hielspoor en fasciïtis plantaris, carpaal tunnel syndroom, spierverrekking of scheur, verstuiking, maar ook slijmbeurs- en peesschedeontstekingen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00

Advertentie