Skip to content

Kerststerren actie Eindse Boys

Redactie
4 december 2017 | 19:00

Advertentie

Op zaterdag 9 december zal Eindse Boys in de gemeente Nederweert een kerststerren actie houden ten bate van haar jeugdafdeling. De vereniging heeft onder haar 375 leden gelukkig veel jeugd, zowel jongens als meisjes.

Eindse Boys wil haar (jeugd)leden onder zo optimaal mogelijke omstandigheden laten trainen en wil o.a. middels deze actie hier het benodigde geld voor vrij maken. Vanaf 10.30 uur zullen (jeugd)leden tijdens een huis aan huis actie, de extra grote kerststerren aanbieden voor € 4,50 per stuk.

Vooraf bestellen kan ook via kerststerrenactie@eindseboys.nl. Afhalen en tevens verkoop op zaterdag 9 december tussen 10.00 en 14.00 uur in de kantine van Eindse Boys.

Ledenaantal loopt weer op
Eindse Boys groeit tegen de normale trend in en heeft dit voor een groot deel te danken aan de dames en meisjes tak. Om het ledental van 375, waaronder 75 dames en meisjes, te kunnen handhaven, wil de club er voor zorgen dat de vrijwilligers onder zo optimaal mogelijke omstandigheden kunnen werken. Dit hoopt men te bereiken door goede faciliteiten en een passende opleiding aan te bieden. Als deze vonk overslaat naar de leden is het doel bereikt, waardoor ze met plezier hun hobby uit kunnen oefenen. Bij Eindse Boys is de stelregel dat de beginnende mini net zo belangrijk is als de meest scorende spits van heren of dames 1. Alleen dan krijg je de saamhorigheid die nodig is om als club te overleven.

Aantrekkelijk contributie komt niet vanzelf
Onder de leuze “Bij Eindse Boys doen we het samen” wordt er aan gewerkt om alle leden en ouders van jeugdleden, een vrijwilligersbijdrage naar vermogen te laten leveren. Velen doen dit al, maar om de oudere vrijwilligers te vervangen of te ontlasten, moeten we nog een tandje bijschakelen. De club zit op dit moment midden in dat proces, warmee een werkgroep aan de slag is gegaan. Ook enkele jaarlijks acties kunnen alleen slagen als men er samen de schouders onder zet. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede van de jeugd van Eindse Boys, maar zorgt er tevens voor dat de contributie aantrekkelijk blijft.

Heb je interesse om lid te worden van deze mooie en actieve vereniging met een lage contributie, kijk dan eens op de site www.eindseboys.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie