Skip to content

Fortutas teams succesvol in de nieuwe wedstrijd tenues

Redactie
3 december 2017 | 21:03

Advertentie

De VC Fortutas Dames en Heren teams uit Nederweert waren afgelopen zaterdag heel succesvol in de nieuwe wedstrijd tenues. Afgelopen maanden is er hard gewerkt door de kledingcommissie om in samenspraak met de teamcontactpersonen te komen tot een volledig nieuwe ontwerp voor het Fortutas wedstrijdtenue. Om de aanschaf van de nieuwe tenues mogelijk te maken is er een kledingfonds ingericht en diverse sponsoren hebben hun steun toegezegd om de nieuwe tenues mogelijk te maken. De komende vier seizoenen zulen de Fortutas teams in de nieuwe wedstrijdtenues te bewonderen zijn. Daarnaast is de nieuwe Fortutas sporttas geïntroduceerd en vele leden hebben die aangeschaft. Deze tas is voor een aantrekkelijke prijs te koop voor de leden, door een sponsoring van Palmen Sport.

Zaterdagmiddag speelden zes teams hun wedstrijden en zij gingen met de sponsoren op de foto. Voor enkele teams zullen de foto’s komende week gemaakt worden.

Heren 1, gesponsord door Konings Transportbandenbouw, speelde tegen Tupos en ging fanatiek van start waardoor er al heel snel een duidelijke winst in de eerste drie sets op het telbord stond. De laatste set ging helaas verloren maar de winst was met 3-1 voor de Fortutas heren. Dames 1, gesponsord door Smolenaers van Lier Tuinen – Grako Logistics – Tuinverzorging Gielen, speelde in de 2e klasse een heel spannende wedstrijd met veel strijd en lange en mooie ralleys. De eerste set werd met 25-21 gewonnen door de Fortutas dames. De 2e set werd onnodig met 21-25 verloren en gelukkig kwam daarna het herstel weer en met een ruime voorsprong verliep de 3e set waarbij het aan het einde toch nog spannend werd, maar uiteindelijk een 25-22 winst. De 4e set ging gelijk op en beide teams konden de set winnen. Uiteindelijk lieten de Fortutas dames zien dat ze de sterkste waren en wonenn ze de set met 25-22 en daarmee de wedstrijd met 3-1. Weer vier punten erbij en daarmee staan ze op de 2e plaats in hun poule.

Heren 2, gesponsord door Fluidor RVSA Services, speelde tegen koploper Voerendaal en kon daartegen goed tegenstand bieden maar elke set wist Voerendaal de winst naar zich toe te halen. Een 0-4 verlies dus. Dames 3, gesponsord door Smolenaers van Lier Tuinen – Grako Logistics – Tuinverzorging Gielen, speelde een uitwedstrijd in Herten tegen Hero en won met 3-1 waardoor zij op de 3e plaats staan.

Jongens A, gesponsord door Erik Erisma Rijschool, verloor in Helmond van Polaris met 4-0. Meisjes B, gesponsord door Buitenhuis Albanera, verloor met 4-0 van het sterke Olympia. De jongens en meisjes van Mix-C, gesponsord door Lempens Lilly en van Meel Metaaltechniek, wonnen zonder veel problemen met 4-0 van Saturnus en staan op de 2e plaats en die plaats geeft recht op promotie naar de Hoofdklasse. De Meisjes C, gesponsord door Lempens Lilly en van Meel Metaaltechniek, wonnen overtuigend met 4-0 van VC Weert en door het setverlies van koploper Accretos staan de Fortutas Meisjes nu aan kop op de 1e plaats. Met nog 1 wedstrijd te gaan zijn zij dus nog volop in de race voor het kampioenschap. Op donderdagavond speelde Recreanten Dames 1 tegen het sterke S’62 en verloor met 4-0.

Het bestuur en de leden van VC Fortutas danken de sponsoren van harte voor hun steun bij de aanschaf van de nieuwe wedstrijd tenues en de sporttassen. Smolenaers VanLier Tuinen, Tuinverzorging Gielen, Grako Logistics, Konings Transportbandenbouw BV, Fluidor RSVA Services BV, Erik Eisma Rijschool, Buitenhuis Albanera, Lempens Lilly, van Meel metaatechniek, Account+, Versa Bodemadvies BV, the Pattern Company, Palmen Sport.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie