Skip to content

Uitbreiding aanbod behandelingen Huidverzorgingsinstituut Jeunesse

Redactie
23 november 2017 | 10:00

Advertentie

Al meer dan 21 jaren kun je terecht bij Els Mans van Huidverzorgingsinstituut Jeunesse aan de Burgemeester Hobusstraat 2 in Nederweert. Voor velen een bekend adres voor zowel schoonheids- als huidbehandelingen. Vanaf dit najaar kun je rekenen op een nóg uitgebreider aanbod van huidverbeteringsbehandelingen, door een professionele samenwerking met Cosmetique Totale. Probleemzones worden vakkundig aangepakt met behulp van de nieuwste generatie lasertechnieken.

Een gesprongen adertje op het voorhoofd, de wangen of de neus. Een steelwratje in de hals of onder de arm. Overbeharing bij vrouwen, ingegroeide haren, een onrustige huid bij jongeren, pigmentvlekken op handen en gezicht bij volwassenen. Allemaal zaken die op een eenvoudige, nagenoeg pijnloze en betaalbare manier kunnen worden verholpen bij Huidverzorgingsinstituut Jeunesse in Nederweert. Ook huisartsen verwijzen door naar Jeunesse. Eigenaresse Els Mans heeft zich gespecialiseerd in elektrisch ontharen, ontharingstechnieken, acné-behandeling en camouflagetherapie, lymfedrainage en pincementmassage. Zij verwijdert huidverkleuringen, behandelt met resultaat acné en bestrijdt ongewenste haargroei op het gezicht.

Professionele samenwerking
Om een nog uitgebreider pakket aan deskundige behandelingen met professionele apparatuur te kunnen aanbieden, is zij een samenwerkingsverband aangegaan met het in laserbehandelingen gespecialiseerde bedrijf Cosmetique Totale, Institute for Health & Laser Therapy. De Elos IPL laserapparatuur, gehanteerd door de huidtherapeuten van Cosmetique Totale, behandelt huidproblemen dieper, veiliger en effectiever!

Met laser effectief probleemzones bestrijden
Heb je last van acné, couperose, pigmentvlekken of ouderdomsvlekken, kalknagels, littekens, striae, huidoneffenheden? Heeft overbeharing op het lichaam (m/v) of ongewenste haargroei op het gezicht? Ontdek dan hoe een laserbehandeling gericht en effectief de probleemzone aanpakt, met uitstekend resultaat! Met de nieuwste generatie lasertechnieken is het zelfs mogelijk om grijze, vlassige, lichtgekleurde en rode gezichtsharen effectief te verwijderen. Bovendien is de methode veilig bevonden op de donkere huid.

Wil je je tatoeage laten verwijderen? Dat kan met de Pico Laser. Snel, effectief en veilig wordt de tatoeage in welke kleur dan ook, volledig verwijderd.

Huid verjongen en verstrakken, rimpels verminderen
Met het revolutionaire huidverjongings- en verstrakkingsapparaat genaamd de E-Matrix, zijn al in enkele behandelingen spectaculaire resultaten zichtbaar. Deze techniek maakt gebruik van straling van radiogolven. Nieuwe huid ontstaat van binnenuit, met als resultaat rimpelvermindering, pigmentverbetering, verkleining van poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting. Dit alles binnen een korte herstelperiode van de huid. In Amerika is het een ware hype en zijn vooraanstaande dermatologen, esthetisch artsen en plastisch chirurgen er lyrisch over. Ook in Nederland stijgt de populariteit van de E-Matrixbehandeling.

Huidtherapeuten aanwezig bij Jeunesse
Huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn eenmaal per zes weken aanwezig bij Jeunesse. Een gratis consult op afspraak behoort tot de mogelijkheden.

Vergoed door zorgverzekeraars
Afhankelijk van de zorgverzekering worden behandelingen vergoed. Beide instituten worden erkend door alle zorgverzekeraars.

Salon Jeunesse biedt nog meer….
Je kunt bij Els Mans en haar werknemers natuurlijk ook terecht voor diverse andere schoonheidsbehandelingen, zoals gezichts-, oog- en halsliftende therapieën, permanente make-up en gezichts- en lichaamsmassages. Bovendien zijn er zeer fraaie make up- en huidverzorgingsproducten verkrijgbaar.

Meer informatie vind je op: www.salonjeunesse.nl of www.cosmetique-totale.nl.

Voor een behandeling kun je rechtstreeks een afspraak maken bij Salon Jeunesse.

  • Huidverzorgingsinstituut is BIG geregistreerd.
  • Burg. Hobusstraat 2 in Nederweert.
  • Behandeling of consult na telefonische afspraak: 0495-625540.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie