Skip to content

Leuke actie van samenwerkende ondernemers in Nederweert

Redactie
20 november 2017 | 19:00

Advertentie

Vanaf dinsdag 21 november t/m zondag 31 december krijgen klanten bij Meora bij iedere besteding van €100,00 een restaurantcheque t.w.v. €7,50. De cheque is te besteden bij de 3 deelnemende restaurants vanaf vrijdag 5 januari t/m 31 maart 2018.

Inge Coolen, eigenaressen van MEORA, is enthousiast over deze nieuwe actie. Als trendstore in het hart van Nederweert willen we graag samen met collega ondernemers een leuk winkel en horeca aanbod verzorgen in het centrum Nederweert. Door samen met Diverso, Guulke Eten & Drinken en Bi-j Siem een actie op te zetten laten we de verbondenheid met elkaar zien.

Trendstore
Ik deel mijn passie voor mooie én betaalbare sieraden enthousiast met iedere klant’, vertelt Inge, ‘dit geldt ook voor mijn medewerksters Marja, Josette en Heidi die bij Meora werken, ze hebben jarenlange ervaring in deze branche en kunnen de klant met deskundig advies te woord staan.

Persoonlijk
Meora vormt een waar paradijs voor de liefhebber van modieuze tassen, schooltassen, portemonnees en kleine lederwaren. De merken Burkely, het Spaanse Abbacino, Merel by Frederiek, Bear Design, Bag 2Bag, Lou Lou, Xworks zijn daar voorbeelden van, of Eastpak als het gaat om tassen voor de jeugd. ‘Heel bijzonder is O’Bag’ weet Inge. ‘Door bij de body’s van deze tassen een hengsel, eventueel gecombineerd met een binnentas of een omslag naar jouw smaak te kiezen, stel je je eigen designtas samen. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie