Skip to content

Vertrouwde service in een nieuw jasje – Open dag

Redactie
14 november 2017 | 17:00

Advertentie

Na verschillende jaren gevestigd te zijn geweest op de Pannenweg 111 werd deze lokatie te klein voor ANW auto’s uit Nederweert. Er werd gezocht naar een nieuwe geschikte locatie om het bedrijf te kunnen laten doorgroeien en vernieuwen.

Eigenaar Ronald Saes heeft deze plek gevonden op de Magnesiumstraat 49 op het nieuwe deel van Industrieterrein Pannenweg II. “Hier hebben we een geheel nieuw pand gebouwd. Dit pand voldoet aan de huidige standaard in duurzaamheid en is voorzien van alle gemakken waardoor wij de service kunnen blijven verlenen die je van ons gewend bent” aldus een enthousiaste Ronald.

Klaar voor de toekomst
Doordat ANW auto’s uit zijn voegen begon te groeien moest er verhuisd worden. Aangezien Ronald een duidelijk beeld had aan welke eisen het nieuwe pand moest voldoen, en dit niet in de omgeving beschikbaar was, is de keuze gemaakt voor nieuwbouw. Deze is in augustus 2017 opgeleverd en na een vlekkeloze verhuizing hebben ze hier hun draai gevonden. Het nieuwe pand bestaat uit een ruime showroom met veel natuurlijk licht en een ruime moderne werkplaats, voorzien van alle voorzieningen om je auto in topconditie te houden.

ANW auto’s is een BOVAG en AD Autobedrijf aangesloten garage en verzorgt onderhoud voor alle merken. Ook nieuwe auto’s kunnen gerepareerd en onderhouden worden mét behoud van fabrieksgarantie. Ook ben je bij ANW auto’s aan het juiste adres voor de jaarlijkse APK, schadeherstel, onderhoud, montage van trekhaken en accessoires en een (internationaal) pechhulp-abonnement. Tevens kun je er terecht voor het onderhoud en service aan lichte bedrijfsauto’s en campers. Dit alles met de persoonlijke laagdrempelige aanpak welke het voor de klant prettig maakt om zaken te doen.

Bandenservice
Naast het regulieren onderhoud hebben ze ook de beschikking over een eigen computergestuurde uitlijnbank. Hiermee zorgen ze ervoor dat je auto altijd goed uitgelijnd is. Met een goed uitgelijnde auto rijdt je prettiger en heb je minder last van onnodige bandenslijtage en brandstofverbruik.

In- en verkoop
Bij ANW auto’s tref je een divers en wisselend aanbod van jonge occasions met BOVAG garantie aan. Ben je op zoek naar een specifieke auto? Ze hebben uitgebreide ervaring met het uitvoeren van zoekopdrachten.

Open dag
Op zaterdag 18 november is er voor alle belangstellende een open dag van 13.00 – 17.00 uur. Je bent welkom om het nieuwe bedrijf te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie