Site pictogram Nederweert24

Ut Pinmaekerke vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederweert

In het seizoen 2017-2018 bestaat vastelaovundj vereiniging De Pinmaekers uit Nederweert 4 x 11 jaar en voor die gelegenheid presenteren ze vandaag hun jubileumbier: Ut Pinmaekerke!

Eigen jubileumbier
Nederweert kende in het verleden diverse lokale bierbrouwerijen, de meest bekende is wel de De Pelikaan in de Kerkstraat. Alle reden voor de jubilerende vereniging om een stukje cultuur opnieuw leven in te blazen en er voor te zorgen dat Nederweert weer een eigen bier op de markt heeft.

Soort Bier
Een speciale werkgroep heeft zich de afgelopen maanden bezig gehouden met het hele brouwproces en het eind resultaat mag er zijn. Het bier is volgens eigen Pinmaekers recept gebrouwen door Brouwerij de Brouwschuur uit Weert. Ut Pinmaekerke is een blond speciaal bier en verkrijgbaar op fles van 0,33 cl. En 0,75 cl.

Verkrijgbaar
Jubileumbier Ut Pinmaekerke is vanaf 12 november verkrijgbaar bij de meeste horeca gelegenheden in Nederweert, welke te herkennen zijn aan de poster in de gelegenheid. Natuurlijk is het bier en het bijbehorende glas ook verkrijgbaar bij Wijnkoperij Alex Storms en de Toverbal beiden in de Kerkstraat in Nederweert.

Geschenk
Ut Pinmaekerke is natuurlijk ook mooi om met de aankomende feestdagen cadeau te geven.

Mobiele versie afsluiten