Skip to content

Leo Hermans haalt zilver tijdens NK-speechen

Redactie
9 november 2017 | 19:00

Advertentie

Leo Hermans uit Nederweert heeft een zilveren plak behaald bij het NK-speechen in Den Haag.In een reactie liet hij weten dat hij hierover gemende gevoelens heeft. “Enerzijds ben ik natuurlijk trots op zilver en tegelijkertijd ook teleurgesteld omdat mijn EK-droom nu minstens weer een jaar op zich laat wachten”. Hij is vastbesloten om hier volgend jaar weer vol voor te gaan. “Spreken, zeker in zo´n ambiance, is enorm inspirerend en geeft me veel energie“.

Hij bereikte deze prestatie bij het onderdeel Improvisatiespeechen. Hierbij krijgen de deelnemers een vraag, bedenken ter plekke een speech en beginnen hieraan zonder voorbereiding. Improvisatietalent, creativiteit en ook inspiratie zijn daarbij natuurlijk belangrijk.

Leo Hermans helpt en adviseert bedrijven en particulieren die graag (nog) sprankelender en humorvoller willen spreken en hiermee dan ook meer impact hebben. Verder schrijft hij artikelen over psychologische groei voor Wolters Kluwer en werkt hij nauw samen met de bekende filosoof Prof.dr. Werner Janssen.

Het Open Nederlands Kampioenschap wordt georganiseerd door Toastmasters Nederland. Toastmasters is een organisatie die spreken
in het openbaar bevordert en mensen leert om hierin uit te blinken. Toastmasters International is gevestigd in Californie, organiseert elk
jaar ook het WK speechen en heeft momenteel ongeveer 350.000 leden wereldwijd.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie