Skip to content

Gilde Loopbaancentrum van start

Glendi
2 november 2017 | 15:00

Advertentie

Het Gilde Loopbaancentrum, hét loopbaancentrum voor jongeren en volwassenen in Noord- en Midden-Limburg, kent een breed aanbod van diensten op het gebied van studie- en loopbaanadvisering. Zo heeft het alle kennis over de mogelijkheden in de (studie)loopbaan in huis om scholieren, studenten, werkenden en werkgevers te ondersteunen.

De noodzaak om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen was nog nooit zo groot. Banen voor het leven bestaan niet meer. De digitalisering rukt verder op en gooit de inhoud van arbeidsplaatsen vaak volledig overhoop. Het Gilde Loopbaancentrum biedt ondersteuning aan jongeren en volwassenen in Noord- en Midden-Limburg. Zelf de regie hebben en houden over je eigen (studie)loopbaan is het uitgangspunt. Het centrum is een initiatief vanuit Gilde Opleidingen, maar opereert onafhankelijk als zelfstandig loopbaancentrum.

“Ons doel is om mensen in beweging te krijgen en te houden als het gaat om hun eigen (studie)loopbaan”, aldus Thijs Metsemakers, hoofd Studentenzaken & Communicatie Gilde Opleidingen.

Elke dinsdag kun je een afspraak maken tijdens het loopbaanspreekuur voor alle vragen rondom werken en leren. Voor extra ondersteuning biedt het Loopbaancentrum persoonlijke begeleiding afgestemd op de specifieke situatie. Speciaal voor diegenen die gericht en actief aan de slag willen, zijn er diverse workshops en trainingen om aan deel te nemen. Vrijwel alle diensten worden kosteloos aangeboden. Ook is er veel kennis en informatie beschikbaar via de website, Facebook en LinkedIn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie