Skip to content

Uncle Harry in finale Nu of Nooit 2017

Redactie
29 oktober 2017 | 10:07

Advertentie

De Nederweerter band Uncle Harry heeft de finale weten te halen in de provinciale popwedstrijd Nu of Nooit. In de afgelopen maand streden dertig muzikale acts, verspreid over zes voorrondes. Tijdens de laatste voorronde, zaterdagavond 28 oktober in de Muziekgieterij te Maastricht, maakte de jury bekend welke zes acts in de finale gaan strijden om de ultieme hoofdprijs: optreden tijdens het Pinkpop festival 2018.

Uncle Harry
In 2014 begonnen als een psychedelic stonerblues band uit Nederweert. De band bestaat uit 3 leergierige muzikanten die allemaal zijn hart in de muziek leggen. De band bestaat uit: Bram van der Schans – gitarist & vocalist, Erik van Otterdijk – toetsenist & vocalist, Raf Senden – drummer. Twee jaar geleden knalde ze de wereld in met hun single ‘Triple Threat’. Nu komen ze de studio uit om hun eerste album ten gehore te gaan brengen. Verwacht een krijsend Hammondorgel, stuwende drums, en ruig gitaarwerk afgewisseld met zweverige melodieën en strelende zanglijnen. Na de release van hun eerste album zijn ze op weg om heel Nederland te veroveren met hun bombastische sound.

Finalisten
De finalisten van de Nu of Nooit muziekprijs zijn: Tamarin Desert uit Baarlo (psychedelische pop), Vortex Surfer uit Heerlen (rock, alternatief, noise), Antikthera uit Maastricht (Indie pop), Walden uit Sittard (fuzz, blues, psych), The Ragtime Rumours uit Swalmen (ragtime jazz, blues) en Uncle Harry uit Nederweert (psychedelische stoner blues).

Finale
De finale vindt plaats in poppodium Volt te Sittard op zaterdag 9 december 2017. Om 19.30 uur opent Volt de deuren en om 20.30 uur start het eerste optreden. Omstreeks 1.00 uur zal Pinkpopbaas Jan Smeets de winnaar van Nu of Nooit 2017 bekendmaken.

Een ticket voor de finale kost € 9,- en is verkrijgbaar via de website van poppodium Volt: www.poppodium-volt.nl. Meer info over de band vind je op www.uncleharryband.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie