Skip to content

Diplan Studio heeft de oplossing voor een maatje kleiner

Glendi
15 oktober 2017 | 12:00

Advertentie

Veel gehoorde klachten:

  • je hebt een normaal gewicht of een klein beetje overgewicht en je bent best tevreden, maar dat buikje had je graag wat minder…
  • je hebt een maat 40 in je broek, maar door de brede heupen moet je een maat 42 waardoor de broek bij de taille niet past…
  • je hebt een last van veel rode adertjes en cellulitis waardoor je niet graag een rok draagt…
  • je bent een paar kilo aangekomen waardoor dat leuke jurkje of die mooie broek niet mooi meer past…
  • je bent al veel afgevallen, maar dat laatste beetje lukt niet, je lichaam heeft een boost nodig lijkt wel…

Herkenbaar?
Een veel gehoorde klacht van dames die goed bezig zijn met hun figuur, sporten om af te slanken of een dieet volgen is: “Ik val overal af, alleen niet op de plekken waar ik dit graag zou willen!!” Je gezicht wordt smaller en op de reeds smallere gedeeltes val je nog meer af dan de bedoeling is, maar niet op de plekken waar het als vrouw vaak nodig is, namelijk de buik, billen en benen. De oplossing hiervoor is de Vacu Step. Bij Diplan Studio werken ze met deze effectieve methode. Door de combinatie van bewegen in een vacuümruimte zorgt de Vacu Step voor een optimale doorbloeding van het weefsel bij billen, buik en benen. Het resultaat is dat je gaat afvallen op de juiste plekken. Je zult verbaasd zijn over de resultaten van de Vacu Step, want al na enkele sessies zul je constateren dat je huid weer gladder en egaler wordt en dat de omvang bij billen, buik en benen duidelijk vermindert. Dit is overigens ook de methode tegen hardnekkige cellulitis!

De werking van de Vacu Step
Door de unieke combinatie van bewegen in een vacuümruimte heb je direct een optimale doorbloeding op plaatsen waar normaal altijd een slechte doorbloeding plaats vindt namelijk bij de Billen, Buik en Benen. Verder zorgt deze combinatie ervoor dat de vaak hardnekkig vastzittende cellen zich gaan openen en dat het opgeslagen vet door het bloed wordt opgenomen en op andere plaatsen in het lichaam wordt verbrandt. De vastzittende cellen worden dus weer actief gemaakt. Dit uniek snelle vetverbrandingsproces vindt alleen plaats doordat het lichaam zich beweegt in een vacuümruimte van de Vacu Step.

In combinatie met voedingsadvies
Om een optimaal resultaat te halen uit het gebruik van de Vacu Step ontvang je een trainingsplan in combinatie met een voedingsadvies. Het voedingsadvies zorgt ervoor dat:

  • het vetverbrandingsproces snel plaatsvindt;
  • de passieve cellen sneller geactiveerd worden;
  • de actieve cellen daarna minder snel vet opnemen;
  • de actieve cellen een mindere hoeveelheid vet opnemen.

Wil je ook graag een maatje kleiner en afslanken op je buik, billen en benen? Dat kan! Maak een afspraak bij Diplan Studio. Zij bekijken dan of de Vacu Step iets voor je kan betekenen. Meer informatie:

Diplan Studio
Kerkstraat 30, 6031 CH  Nederweert
tel: 0495 – 631 166 | www.diplanstudio.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie