Skip to content

Nieuw leven na een maagverkleining of -omleiding

Glendi
11 oktober 2017 | 10:00

Advertentie

Ernstig overgewicht komt steeds vaker voor en is een risico voor de gezondheid. Niet altijd lukt het om zelf of met hulp van anderen af te vallen. Het team van de Obesitas poli van SJG Weert organiseert woensdag 25 oktober een informatiebijeenkomst over de operatieve behandeling van ernstig overgewicht.

Een operatie aan het maagdarmstelsel kan helpen om sneller af te vallen en een gezond gewicht te bereiken. Het is vaak het begin van een nieuw leven. Door de ingreep moet je minder en anders gaan eten. Er wordt minder voedsel opgenomen waardoor je gewicht verliest. Het succes is ook afhankelijk van de manier waarop met de nieuwe situatie omgaan wordt. Waar moet je na de ingreep met eten op letten? En hoe zit het met vitamines? Naast aangepast eten is ook meer bewegen belangrijk. En wat kun je doen aan de overtollige huid nadat je veel bent afgevallen? Dit zijn allemaal onderwerpen die tijdens de informatiebijeenkomst aan bod komen. Mensen met ernstig overgewicht die een ingreep hebben ondergaan of willen ondergaan en geïnteresseerden zijn van harte welkom.

De informatieavond is van 19.00 tot 21.00 uur in het Auditorium van SJG Weert, Vogelsbleek 5. Aanmelden kan via het inschrijfformulier of telefonisch bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie