Skip to content

Pompoenen snijden op Eynderhoof

Redactie
10 oktober 2017 | 12:00

Advertentie

Op woensdagmiddag 18 en 25 oktober kun je van 13.00 tot 17.00 uur in Eynderhoof pompoensnijden. De kinderen kunnen naar eigen idee en inzicht een halloween pompoen maken. Voor de wat moeilijker dingen en ook vanwege de veiligheid zijn er deskundige helpers aanwezig. De kleinsten mogen ook kiezen om een pompoen te schilderen. Tevens kun je er voor kiezen een pompoen te versieren onder deskundige begeleiding van onze siergroep. Alle benodigde gereedschappen en materialen zijn in Eynderhoof aanwezig.

Als je wil deelnemen aan het pompoensnijden, pompoen versieren of pompoen schilderen dan kun je je van tevoren aanmelden. Dit kan via evenementen@eynderhoof.nl

De pompoenen kosten € 2,50 per stuk, met de entree dus € 5,00 en met de gezinskaart betaal je alleen de pompoen! Voor het pompoen versieren kunnen ook wat kleinere pompoenen worden gebruikt en die zijn dan ook goedkoper. De papa’s, mama’s, opa’s en oma’s mogen ook meehelpen met het uithollen. Ook wordt er gezorgd voor gratis lekkere pompoensoep en zijn er pompoenen te koop.

De poppenkast spelers zorgen voor een boeiend verhaal. Er kan ook alvast gratis een heksenbezem worden gemaakt voor Halloween. Verder is het museum in bedrijf en kunnen de kinderen tussendoor spelen of het museum bezoeken. Bij de timmerlui kan tegen vergoeding een nestkastje worden getimmerd. Er is dus veel te doen deze beide pompoen middagen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie