Skip to content

Afscheidsreceptie Guido van Aert en Fred van Hest

Redactie
9 oktober 2017 | 13:21

Advertentie

29 september werd in kleine kring een afscheidsreceptie gehouden voor de twee voormalig directeuren van Verzinkerij van Aert BV. in Nederweert; Guido van Aert en Fred van Hest. Na meer dan 40 jaar de boegbeelden te zijn geweest van onze organisatie is het tijd voor een welverdiend pensioen. De receptie vond plaats in de bedrijfshal waar onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen werden opgehaald. De voormalige directieleden kregen, als dank voor de fijne samenwerking in de afgelopen jaren, ieder een portretschilderij overhandigd namens het personeel.

Guido van Aert en Fred van Hest hadden verder nog een verrassing; zij hebben een Stichting opgericht die zich in eerste instantie inzet voor het welzijn van de kinderen van de medewerkers.

Het begon allemaal in 1969, toen startte de heer A.F. van Aert aan de Nieuwstraat 7 in Nederweert een zinksmelterij, welke begin 1970 werd omgebouwd tot een thermische Verzinkerij: “Verzinkerij van Aert BV”. De destijds kleine Verzinkerij werd in 1976 overgedragen aan Guido van Aert en Fred van Hest en is onder hun leiding uitgegroeid tot een stabiel familiebedrijf waar zo’n 120 medewerkers dagelijks met plezier naar toe gaan. Veel van deze medewerkers hebben het bedrijf met eigen ogen zien groeien.

Dat Verzinkerij van Aert BV. een echt familiebedrijf is blijkt ook in de bedrijfsopvolging. De familietraditie wordt in ere gehouden, door het aanstellen van Rogier van Aert en Marjon Klop-van Hest als huidige directeuren. Zij zetten zich in om Verzinkerij van Aert BV. ook de komende jaren een belangrijke speler te laten zijn op het gebied van thermisch verzinken.

Advertentie

6 Reacties

  1. Mijn man werkt er al 37 jaar. We wensen de oude garde veel geluk en plezier ge geniey van jullie pensioen.

    • Veel dank voor de warme reactie ook namens Guido en Fred.

  2. Mijn broer heeft er een aantal jaren gewerkt met veel plezier! Toen hij in 2008 overleed (en al tientalle jaren weg was) kreeg zijn vrouw nog een condeleancekaart!! Erg attent en door ons erg gewaardeerd!!!

    • Veel dank voor de warme reactie ook namens Guido en Fred.

  3. Heel veel genot met uw welverdiende rustperiode.

    En voor de opvolgers heel veel succes en werkgenot!

    • Veel dank voor de warme reactie ook namens Guido en Fred.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie