Skip to content

Jan en Tonny Giepmans – de Smit 60 getrouwd

Redactie
22 september 2017 | 17:00

Advertentie

Burgemeester Evers en wethouder Geraats brachten donderdagmiddag een bezoek aan Jan en Tonny Giepmans – de Smit uit Nederweert om het paar te feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. Het diamanten paar was verheugd met het hoge bezoek en had natuurlijk een heerlijk kopje koffie klaar staan.

Jan Giepmans is geboren op 23 september 1936 in Bakel. Hij heeft gewerkt als chauffeur bij de kolenboer en later als vrachtwagenchauffeur bij Van de Bomen in Asten. Tonny de Smit is geboren in Someren op 4 december 1934. Ze heeft vroeger altijd in de textiel gewerkt bij o.a. Etec, Heeze confectie en Eisbouts. Ook heeft ze op veel plaatsen gepoetst. Ze zijn elkaar tegengekomen op de kermis in Helmond. Na een paar jaar verkering trouwden ze op 21 september 1957. De eerste paar jaren woonden ze in bij de ouders van Tonny. Daarna verhuisden ze naar een huisje op de Haspelstraat in Someren. Hier kregen ze drie kinderen, 2 dochters en een zoon.

Tonny heeft altijd voor het gezin gezorgd en toen de kinderen wat groter waren, ging ze uit huis poetsen. Toen de kinderen waren uitgevlogen, zijn ze wat kleiner gaan wonen. Inmiddels heeft het stel 7 kleinkinderen. In juni 2012 verhuisde het echtpaar naar Nederweert. Hier wonen ze nog steeds met veel plezier. Jan gaat nog graag een kopje koffie of een pilsje drinken in het dorp en vindt Tonny het leuk om een avondje te gaan kienen. Beide genieten er enorm van als kinderen en kleinkinderen een bezoekje komen brengen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie