Skip to content

‘d’Indj-se’ dames bundelen krachten tijdens Weert Kermis

Glendi
19 september 2017 | 18:00

Advertentie

“Hoe kunnen we Weert en omgeving laten weten wat voor moois er allemaal in Nederweert-Eind (d’Indj) te krijgen is?” Dat was de vraag waar Natascha Heijnen en Caroline van Nieuwenhoven al een tijdje mee rondliepen. Het antwoord: Weert Kermis. De twee Eindse ondernemers besloten hun krachten te bundelen en een Pop-up store te openen in de binnenstad van Weert gedurende de Kermisdagen.

Met de hulp van Saelmans Makelaardij slaagden Natascha en Caroline erin een geschikt pand te vinden in de Langstraat in Weert. In de tijdelijke Pop-up store zullen zij een verrassende mix van schilderijen en (elektrische) fietsen laten zien.

Natascha Heijnen is mede-eigenaar van Heijnen Decor en ontfermt zich over de schilderijen en de lijstenmakerij. Ben je op zoek naar de finishing touch voor jouw interieur, een bijzondere lijst voor een dierbare foto of schilderij, zoek je een mooi kunstwerk of foto-art, klassiek of modern? Loop dan even binnen in de Pop-up store en laat je inspireren en adviseren.

Caroline van Nieuwenhoven is mede-eigenaar van Autobedrijf van Nieuwenhoven en Green2Go Electric Mobility. Onder het groene label Green2Go zal zij tijdens de Kermisdagen een eigentijdse collectie fietsen presenteren. Van gewone tot elektrische fiets, van stads- tot sportieve fiets, voor school, werk of gewoon een lekker stukje toeren, zelfs een praktische bakfiets. Caroline informeert je graag over de mogelijkheden en zoekt samen met u naar de meest geschikte fiets.

De Pop-up store bevindt zich, van 22 t/m 27 september, aan de looproute van de Kermis vanaf het station naar de kerk (Langstraat 51) en zal geopend zijn vanaf 12.30 uur.

Meer informatie op:
www.heijnendecor.nl
www.green2go.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie