Skip to content

Jubileumactie bij Tullemans-Koppen

Redactie
18 september 2017 | 10:00

Advertentie

In 1967 had Nelly Tullemans-Koppen een vooruitziende blik en startte een winkel waar men terecht kon voor stoffen, kleinvak, damesondergoed en damesnachtgoed. Dat haar vooruitziende blik goed is geweest, blijkt uit het feit dat Tullemans-Koppen 19 t/m 23 september haar 50-jarig jubileum viert.

19 t/m 23 september feestweek

Compleet
Na een tiental jaren maakten stoffen en kleinvak plaats voor een ander assortiment: lingerie en badmode. Het bleek een gat in de markt. Het klantenbestand groeide, mede door de komst van Monique. Door haar komst wisten ook de jongere dames de weg naar Tullemans-Koppen te vinden. Deze aanvulling werkte goed, maar men vond de collectie niet compleet.

Het werd tijd voor een mannenlijn en dus werd er voor de heren onder-, bad- en nachtgoed aan het assortiment toegevoegd.

Deskundig
Bij Tullemans-Koppen staat kwaliteit en goed advies hoog in het vaandel. Onder deskundige begeleiding van het team, bestaande uit Monique, Wendy en Gertrix, wordt altijd gestreefd naar de perfecte pasvorm. Er is een uitgebreide collectie in bh’s in de maten A t/m H. Eventuele veranderingen zijn geheel gratis.

Goed passende lingerie
Tullemans-Koppen vindt het van groot belang dat iedereen altijd de juiste maat en het juiste model draagt. Ook al denkt u: ‘Het is maar ondermode, niet iedereen ziet het’, toch is het belangrijk om de juiste lingerie te dragen. Hierdoor zit uw kleding beter en voelt u zich lekkerder, of u nu een A of H cup draagt. Kortom, goed passende lingerie voor elke vrouw. U wordt altijd geholpen bij het maken van de juiste keuze in model en maat. Stap gerust eens binnen en ervaar de toegevoegde waarde van deskundig advies.

Feestweek
U bent van harte welkom in onze feestweek van 19 t/m 23 september. En om nóg meer in de stemming te komen, hebben we deze week 10% korting op de gehele collectie! Natuurlijk zal Nelly tijdens de feestweek ook in de winkel aanwezig zijn om samen met u herinneringen op te halen. Voor iedereen die in deze week een bezoekje brengt aan onze winkel, staat koffie en een leuke attentie klaar!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie