Skip to content

Zesde Escaperoom in Ospel geopend voor het publiek

Redactie
13 september 2017 | 17:28

Advertentie

Het is zover! Vanaf vandaag is officieel de allernieuwste (en tevens zesde) escaperoom geopend voor het publiek!  Met een Wild tintje, is deze Escaperoom geschikt voor iedereen! Gezinnen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, noem het maar op!

Wild West
The Search For Gold

Het verhaal
Het is eind 19e eeuw. De zogenaamde ‘Gold Rush’ staat centraal in de Verenigde Staten. Deze zoektocht naar goud neemt verschillende gevaren en moeilijkheden met zich mee. Welkom in het Wilde Westen. Deze escaperoom kun je in 2 versies doen. De moeilijke versie is voor de echte puzzelaars. De verschillende puzzels eisen een grote diversiteit aan denkvermogen. Daarnaast hebben we ook een aangepaste versie. Deze is zeer geschikt voor gezinnen en kinderfeestjes.

Durven jullie de uitdaging aan? Tijdens deze zoektocht naar goud, zullen jullie je laten onderdompelen in de wereld van het Wilde Westen. Dus zet je paard gereed, doe je cowboy hoed op en maak je gereed voor bankovervallen en illegale kaartspellen. En wellicht vinden jullie uiteindelijk het felbegeerde goud.

 

Praktische informatie

  • Aantal rooms: 2
  • Capaciteit per room: 2-8 personen
  • Ontsnappingstijd: 60 minuten
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
  • Kinderversie: Mogelijk
  • Engelse Versie: Mogelijk

Vanaf morgen kun je via de website www.escaperoomlimburg.nl zelf een reservering plaatsen en een kijkje nemen naar het spannende thema!

Dit betekent dat ze nu over 6 kamers beschikken, verdeeld over 4 thema’s waardoor ze bijna 50 personen per uur kunnen laten ‘strijden’ tegen elkaar! Bestaat je groep uit meer dan 8 personen? Geen probleem! Speel dan een Escape Room Battle. 2 identieke rooms, 2 teams van maximaal 8 personen. Zo strijden jullie niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar! Welk team is sneller?

Arrangementen
Ben je juist op zoek naar een avondvullend programma? Denk je bijvoorbeeld aan het spelen van een Escaperoom inclusief een heerlijke en compleet verzorgde BBQ inclusief drankjes? Wacht dan niet langer en kijk op de website voor alle mogelijkheden en samengestelde pakketten!

Contactinformatie
Escaperoom Limburg
Vrijkebomenweg 9
T: +31(0)6 – 54 74 83 28
E: info@escaperoomlimburg.nl
w: www.escaperoomlimburg.nl

 

Voor informatie, de tarieven, beschikbaarheden en nog veel meer kun je een kijkje nemen op onze websitewww.escaperoomlimburg.nl

Boek nu snel jouw favoriete Escaperoom want VOL = VOL

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie