Skip to content

Alles over Americana Village Nederweert 2017

Redactie
13 september 2017 | 16:30

Advertentie

Zondag 17 september a.s. gaat de eerste editie van ‘Americana Village’ van start. Het centrum van Nederweert zal compleet veranderen en is er van alles te beleven.

Expositie Amerikaanse voertuigen
Met ‘Americana Village’ halen we een stukje USA naar Nederweert. Honderden Amerikaanse voertuigen vinden dan hun plekje in het centrum van Nederweert. Nostalgische klassieke voertuigen van diverse merken zoals o.a. Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Corvette, Dodge, Ford, GMC, Oldsmobile, Studebaker enz. kun je met eigen ogen aanschouwen. Gaat je fantasie nog een stukje verder, dan mag je de creativiteit beoordelen van de makers van Hotrods en RatRods. Wie meer interesse heeft voor de twee- en driewielers mag gaan genieten van de Harley’s en Indians. Bikes van ongekende schoonheid met hun unieke geluid.

,,In the USA is alles groot “, wordt er wel eens gezegd. ,,Nou…, dan zorgen we er toch voor dat ‘Americana Village’ hier niet voor onder doet”. Maak er een familiedag van, want we hebben nog veel meer voor u in petto. Mis het spektakel dus niet dat zich afspeelt in het centrum van Nederweert.

Koopzondag
Tijdens ‘Americana Village’ kunt u heerlijk shoppen. In het gezellige centrum van Nederweert hebben een groot aantal winkels de deuren voor u opengezet.

Americana & Vintage Market
Tijdens de koopzondag kun je ook heerlijk rondstruinen op de Americana & Vintage markt. Geheel passend bij het thema worden er producten en goederen aangeboden die passen bij het thema Amerika of de sfeer van weleer benadrukken.

Terassen & Live muziek
Op de vele terrassen in Nederweert kunt u even even bijtanken en heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Even op je gemak de drukte aanschouwen of genieten van de live muziek die bij de terrassen voor u gespeeld wordt. Of u van Blues, Rock & Roll, Funk of country houdt, ongetwijfeld zal uw genre de revue passeren. From USA, Patch Biggles & the Block en Ducktail zullen vol overgave vele bekende covers ten gehore brengen.

Nederweert Race Experience
Met een record aantal aanmeldingen zullen jong en oud hun ogen en oren flink de kost kunnen geven. Diverse voertuigen uit de auto/ motorsport zullen hier tentoongesteld worden. Met veel liefde en geduld zullen de exposanten u graag van informatie voorzien en u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen uit de motor- en autosport en in het bijzonder de klassen waarvoor zij rijden. Voor het eerst zullen er ook twee Dakar trucks ten tonele verschijnen. In 2016 zorgden de trillingen van enkele racemotoren ervoor dat bij de Rabobank het alarm afging. Zouden ze daarom zijn verhuisd?

GAMMA NK Zeepkistenrace
De GAMMA NK Zeepkistenrace zal voor de benodigde spanning en sensatie zorgen. Het vernieuwde parcours voorziet u van nog meer spektakel dan voorheen, voor nog meer g- krachten en de snelheid blijft tot aan de finish gegarandeerd. Tenminste, als ze niet in de wasstraat blijven hangen en na de springschans hun wielen weer op het rechte pad krijgen.
40 deelnemers uit het hele land en enkele uit het buitenland zullen met hun creatie de titel, ‘Nederlands Kampioen’ proberen op te eisen. We zijn zeer benieuwd of ‘Return of the Legend’, winnaar van de Red Bull Zeepkistenrace in Valkenburg, bestand is tegen de druk nu hij automatisch in de favorietenrol voor de titel wordt gemanoeuvreerd.

Uiteraard zal ook dit jaar, Johan Vlemmix weer van de partij zijn als jurylid. Vlemmix kreeg bekendheid door zijn medewerking aan het televisieprogramma, Te land, ter zee en in de lucht.

Het bestuur van Americana Village wenst iedereen alvast een vermakelijke dag toe. Tot ziens op 17 september in het centrum van Nederweert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Breaking Games battle - Johan Horst-5
Dansers gingen de strijd met elkaar aan
22 september 2024 | 11:31
2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30

Advertentie