Skip to content

Bianca Laenen, gewichtsconsulente bij Diplan Studio

Redactie
21 augustus 2017 | 15:15

Advertentie

Mijn naam is Bianca Laenen, gediplomeerd en gepassioneerd gewichtsconsulente en sportinstructeur, mede-eigenaar van Diplan Studio te Nederweert. Maar daarnaast kan ik mezelf ook ervaringsdeskundige op het gebied van ongecontroleerd eten en diëten noemen.

Ben jij er ook klaar mee? Met lijnen, diëten en het altijd maar bezig zijn met eten?
Iedere week weer opnieuw beginnen… en dan constateren dat het weer niet lukt?!

Even een quote om over na te denken:  “Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gehad…..

Dus werkt je huidige aanpak niet, dan moet je iets veranderen. Anders blijft het zoals het is. Je valt niet af of valt misschien wel af maar je komt toch steeds weer gewicht bij…. Tijd voor verandering naar iets dat wel werkt! Nu de stap zetten naar een nieuw gevoel en nieuwe gedachtes. Het gevoel dat je het aankunt, dat je gewoon kunt eten en daarbij goede keuzes kunt maken! Ik wil je daar graag bij helpen.

Ik heb het zelf allemaal meegemaakt: ontzettend afvallen, daarna weer aankomen, balen van mezelf, eetbuien, nog meer balen van mezelf, weer afvallen, weer aankomen, ontzettend balen van mezelf, eetbuien enz. enz. Je herkent het vast…. En ook ik was er klaar mee. Tijd voor een gezond gewicht en klaar voor nieuwe uitdagingen.

Ondertussen ben ik onderweg naar een gezond gewicht. Ik ga niet over de snelweg, maar kies bewust voor de kleine landweggetjes, zodat ik onderweg ook tijd heb om te genieten van alles wat er op mijn pad komt. Uiteindelijk kom ik er dan ook! En dat voelt goed. In de 25 jaar dat ik actief ben met voorheen sportschool Action en nu Diplan Studio is er veel veranderd. En ik verander natuurlijk mee. Ik ben steeds intensief met mijn vak, mijn passie, bezig geweest. Afgelopen jaar ben in dan ook gestart met de opleiding Gewichtsconsulent. Door mijn vele scholingen en trainingen heb ik deze snel afgerond en in juni mijn diploma behaald.

En nu klaar om mijn kennis en ervaring in praktijk te brengen als Gewichtsconsulent. Voordeel is dat ik spreek uit eigen ervaring en kan begrijpen hoe jij je voelt. Daarbij werk ik al sinds 1992 met voedingsprogramma’s en heb steeds scholingen en opleidingen gevolgd op gebied van training, voeding en de laatste jaren ook de hormoonhuishouding.

Uit onvrede over het bestaande aanbod aan methodes, en het feit dat ik ook graag een methode wilde die geheel of gedeelte vergoed word door de zorgverzekering voor mijn cliënten, besloot ik voor de “Ik mag alles eten” methode te kiezen. De gangbare methodes om gewicht te verliezen blinken vaak uit door een overdaad aan “verboden.” En juist als ze verboden zijn, worden ze nog aantrekkelijker. Herkenbaar toch…

De nadruk bij de “Ik mag alles eten” methode ligt op het veranderen van je leefstijl. Het “enige” wat je hoeft te doen is de juiste keuzes te maken. Ik werk dus in mijn praktijk bij Diplan Studio met deze methode van GCN (Gewicht Consulenten Nederland). Een methode die gebaseerd is op de dingen die je WEL mag eten i.p.v. wat je NIET mag eten. Leer bewuste en gezonde keuzes te maken. Geen extreme diëten die niet vol te houden zijn maar kleine stappen vooruit. Gaandeweg het coaching traject ga je zelf inzien dat het ook anders kan. Door gebruik te maken van een werkboek krijg je inzichten in je eet- en voedingspatroon en kun je daar verandering in brengen. Het zelf inzien maakt het efficiënt. Je smaak, interesses en beleving van voeding zal gaan veranderen.

Een gezondere leefstijl krijg je door haalbare doelen te stellen waarbij je je lekker in je vel voelt en het ook leuk en gezellig blijft, voor jezelf en de mensen om je heen. Met de nadruk op lief zijn voor jezelf. Inmiddels ook mijn manier van leven.

Voordeel is dat de consulten door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

Ben jij ook klaar voor deze verandering?
Bel of mail naar Diplan Studio voor meer informatie: 0495-631166 / diplanstudio@planet.nl

Houd de Diplan Studio Facebookpagina en de website www.diplanstudio.nl in de gaten want ze gaan binnenkort starten met een mega korting en acties.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie