Skip to content

Meisje onzedelijk betast

Redactie
7 augustus 2017 | 17:35

Advertentie

Een 16-jarig meisje uit de gemeente Leudal is maandagmiddag even na 13.00 uur lastig gevallen door een nog onbekende man toen ze op de Defensieweg in Baexem fietste. Ze werd benaderd door een fietser die haar lastig viel en onzedelijk betastte. Ze wist te ontkomen, waarna de politie is gewaarschuwd.

Burgernet
De politie stuurde na herincident een burgernetbericht om uit te zien naar een getinte man van ongeveer 180 cm groot met kort zwart haar en een stevig postuur.

De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen die rond 13.00 uur in die omgeving waren, mogelijk hebben zij iets verdachts gezien. Zo heeft het slachtoffer een man en vrouw gezien op een fiets. Daar komt de politie graag mee in contact. De politie is bereikbaar via 0900-8844.

Advertentie

17 Reacties

  1. Mooi hoe het voort over posture en lang of kort haar. Huids kleur mag zeker niet meer in geval dat !!!!!!!!!!!

  2. Dat getinte hoeven ze voortaan niet meer te vermelden wat mij betreft…..het is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid .

  3. De getinte man komt zeker uit het A.Z.C.in Baexem

  4. @redactie, kunnen bovenstaande racistische uitingen verwijderd worden?

    • Nee hoor. Waarom?

    • En nee ik ben niet van de redactie.
      Maar mensen die hun kop in het zand steken / oogkleppen op hebben daar wordt de wereld beter van.

    • In de dertiger jaren in werden in Duitsland soortgelijke argumenten gehanteerd.

    • Sommige mensen zijn net als wolken , als ze verdwijnen is het een prachtige dag

    • De wereld wordt in ieder geval niet beter van racisten. Ik ben het volledig met Fons eens.

    • Ik ben het niet volledig maar wel groten deels met Fons eens, met de “onwetende” meepraters ben ik het in ieder geval helemaal niet eens.
      Overigens komen dagelijks vele “getinte” Nederlanders terug van vakantie en hebben voor dat kleurtje flink wat geld over.

    • Eind ik blijf het zeggen hoor!
      Sommige mensen zijn net als wolken , als ze verdwijnen is het een prachtige dag

  5. Ik denk dat het probleem hem zit in…….Als A iets uitvreet…..durft men niet rechtstreeks te zeggen dat A ook de dader is……maar dan wordt ,…te vaak… gesteld….dat BCDE enz. ook niet deugen…….Het gaat er om wie op welk moment iets doet en dat moet dan ook zonder omwegen benoemd worden..
    Het zijn juist de zogenaamde……onwetende….. die dit in de gaten hebben en het werkelijke probleem …wel…durven te benoemen…… om daarna uitgemaakt te worden voor raccist.

    • Als je zegt dat ze niet hoeven te vermelden dat de verdachte een getinte man is omdat dit tegenwoordig vanzelfsprekend is dan is dat niets anders dan een grove rasicstische uitspraak.
      Als de melding was geweest dat de politie op zoek is naar een blanke man had je dan ook gezegd dat dit vanzelfsprekend is? Of ben je echt zo dom dat je denk dat zendenmisdrijven alleen gepleegd worden door getinte mannen?

    • Tegenwoordig worden zowat alle uitspraken die betrekking hebben op iemand anders aangemerkt als racistisch of discriminatie. Het is gewoon zo dat in deze tijd de meeste criminaliteit gepleegd wordt door getinte figuren . Kijk naar opsporing verzocht. Hoofdzakelijk gaat het om getinte personen. Ik kan daar ook niets aan veranderen. Het is gewoon zo.
      De zin……Als de melding was geweest dat de politie op zoek is naar een blanke man…….NEE….dan had ik niet gezegd dat dat vanzelfsprekend is……omdat het woord …getint…vele malen vaker voorkomt in criminaliteitsberichtgeving.. En vooral door de toename van vele gelukszoekers is die term toegenomen.

    • @Fons
      Nee mijn beste ik denk niet dat zedenmisdrijven alleen maar door getinte mannen gepleegd worden. Maar je moet het zien in de tand des tijds.
      Vooral mede door de grote toename van gelukszoekers is het woord ….getint…..in de criminaliteitsverslaggeving alleen maar toegenomen….Zie ook het programma….Opsporing verzocht, de diverse media en achtergrondartikelen.
      En…als de melding was geweest….dat de politie op zoek was naar een blanke man…..Nee, dan had ik niet gezegd dat dat vanzelfsprekend was omdat het nu eenmaal zo is dat getinte mensen nu vele malen meer vertegenwoordigd zijn in de criminaliteit.
      En in mij zinsnede dat het …een .vanzelfsprekendheid is…….zal ik je enigszins tegemoetkomen en daar….bijna …. een vanzelfsprekendheid….van maken.

    • Harrie
      Kijk jij begrijpt het.

  6. http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?DM=SLNL&PA=81947NED&D1=0-1,12,18,22,25-28,39,45,49,52-53&D2=0&D3=0&D4=0-4&D5=(l-2)-l&HDR=G2,G1,G3,G4&STB=T&VW=T
    https://www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2016/47/criminaliteit
    http://www.ministrando.org/jeugdcriminaliteit/statistieken_over_criminali.html

    Enkele websites/artikelen over de achtergrond van de criminaliteit.
    Kijk in de eerste link, voor Limburg mag je de westerse allochtoon optellen bij de autochtoon. Want België en Duitsland liggen dichtbij. Conclusie 60% van de criminaliteit wordt gewoon door Nederlanders, Belgen, en Duitsers gepleegd. 40% door anderen. Die zijn niet allemaal getint.
    Van mij mag je zeggen dat getinte personen of oost-Europeanen vaker misdrijven plegen. Maar niet dat zij vaker de oorzaak zijn. Dat is nog steeds gewoon de westerse Europeaan.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie