Skip to content

Merefeldia sluit overeenkomst met nieuwe sport totaalleverancier

Redactie
19 juli 2017 | 13:23

Advertentie

Merefeldia is een partnerschap aangegaan met Muta Sport Nederland, een groothand in sportmateriaal en –kleding. Om onze professionele en uniforme uitstraling verder uit te bouwen, zal Merefeldia volledig overgaan naar Adidas.

Op dit moment belevert Muta Sport bijna 800 sportverenigingen in Nederland, voornamelijk boven de rivieren. Door het partnerschap hoopt Muta Sport samen met Merefeldia het zuiden van Nederland te veroveren. Hiervoor wordt Merefeldia als een perfect referentiekader gezien.

Merefeldia wilt graag een professionele en uniforme uitstraling met haar kledinglijn. Daarom kiezen we voor het A-merk Adidas. Alle voetbaltenues, warmloopshirts, trainingspakken, presentatiekleding noem het maar op, ieder lid van Merefeldia gaat in de komende jaren het merk Adidas dragen.

Het partnerschap met Muta Sport is vooruitstrevend in de regio met het totaalleverancier concept dat vele voordelen biedt voor Merefeldia en haar leden. Naast de Adidas-kledinglijn levert Muta Sport ook de goals, netten, hoekvlaggen, trainingsmaterialen, scheidsrechtertenues en zelfs de witte kalk om de veldlijnen aan te duiden. Een totaalleverancier dus waarbij Merefeldia makkelijk en voordelig centraal kan inkopen.

De leden van Merefeldia zullen in het komend seizoen ook al kunnen profiteren van de voordelen van het partnerschap. Zo zullen verschillende jeugdteams in het komende seizoen te zien zijn in nieuwe geel/zwarte Adidas tenues. Daarnaast wordt de website voorzien van een webshop gedeelte. Hierop kan ieder lid tegen een gereduceerd tarief en ledenkorting zijn of haar Adidas sportkleding, vrijetijdskleding en voetbalschoenen aanschaffen. In ons clubhuis zal een presentatiehoek ingericht worden met daarbij aanwezig verschillende pasmaten van de kledinglijn. Ook zullen de populaire en veelgevraagde merchandise artikelen van Merefeldia weer te verkrijgen zijn.

Ruim drie maanden geleden is de sponsorcommissie van Merefeldia, en op dit onderwerp in het bijzonder commissielid Niels Boelaars, bezig met zoeken naar een leverancier met het beste aanbod. Hiervoor is een tender opgezet waarin de wensen en eisen van Merefeldia op vele aandachtsgebieden nauwkeurig zijn uitgewerkt. Vervolgens zijn zes leveranciers aangeschreven die een op maat gemaakt aanbod konden maken. Uiteindelijk had Muta Sport het meest complete en aantrekkelijke aanbod van alle aangeschreven partijen.

Tot slot wilt Merefeldia Palmen Sport bedanken voor hun jarenlange samenwerking. Wij wensen Rob en zijn vrouw veel succes in de toekomst.

Advertentie

6 Reacties

  1. Het is geen mooi shirt voor Merefeldia met de drie strepen van Adidas erop .

  2. Beste Frits, dit heeft met de maat te maken, er zullen diverse shirtjes zijn welke 4, 5, 6 en zelfs 7 strepen hebben.

    • Beste Mien het Adidas merk heeft 3 strepen , altijd zo geweest . En dat heeft nits met de maat temaken .

  3. Grapje Frits.
    Hoewel het wel zo zou kunnen zijn anders worden het hele brede strepen.!

    • Ze hebben vroeger vele mooie shirts gehad . Ze hadden die als voorbeeld kunnen gebruiken . Maar ja ik vind zowiezo niets mooi aan Adidas kleding .

    • Vroeger is voor dit Merefeldia verleden tijd Frits.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 NIeuwe vlaggenmaten Aerthijsplein Ospel dorpsraad Ospel-6
De oude masten waren beschadigd
22 september 2024 | 10:56
6Overlijdensbericht Riek Nies - van Dijk
Arléne Uitvaart
 
22 september 2024 | 10:30
EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00

Advertentie