Skip to content

Partydorp Leveroy gaat nog even door

Redactie
15 juli 2017 | 19:00

Advertentie

Met de geslaagde dorpsfeesten en traditioneel gezellige kermis achter de rug, maakt partydorp Leveroy zich op voor nóg een fijn feestje. Of beter gezegd, twéé fijne feestjes. Op vrijdag 21 juli is de allereerste editie van Zomerfestijn Leveroy en op zaterdag 22 juli vindt OutRageous Festival plaats. Twee evenementen georganiseerd door OutRageous Festival, inmiddels een begrip in Midden-Limburg.

Twee verschillende feesten: hoe zit dat nou?
OutRageous Festival was voorheen een festival dat twee dagen duurde. Heel gaaf, maar dit jaar wilden we óók graag entertainment bieden voor een andere doelgroep. Daar is het Zomerfestijn uit voort gekomen” zegt Arjan Korsten, mede-oprichter van Outrageous Festival.

Aan de rand van Leveroy – waar OutRageous Festival altijd plaatsvindt – gaan we op vrijdag 21 juli, tijdens het Zomerfestijn Leveroy er een spetterende avond van maken met Nederlandstalige artiesten als Arjan Oostrom, John de Bever, Stef Ekkel, Patrick Gerets, Raymon Hermans en de plaatselijke held Mike Kanders.” Naast deze bekende zangers op de groots aangeklede mainstage is er ook nog een écht Duits feestje op het tweede podium, genaamd Jetzt Geht’s Los! Het duo Beck & Bauer zal hier de tent afbreken, afgewisseld met optredens van Dieter Koblenz en de enige echte Toeter Thijs. Het wordt een feest voor jong en oud!

Knallen op OutRageous Festival
Zaterdag 22 juli vindt OutRageous Festival zélf plaats. “Ja, dat wordt weer knallen zoals de mensen van ons gewend zijn” zegt Korsten glimlachend. “Op de Mainstage treden artiesten op zoals Childsplay, Dansado & de Feestneger en Mesto. In onze Time Machine gaan we lekker terug in de tijd met DJ Francois, Dr. Phunk en It all started in the nineties. De R&B-liefhebbers halen hun hart op in de Red Cup Fissa-area.” Voor iedereen dus wat wils!

Voor meer informatie én het kopen van kaartjes ga je naar www.outrageousfestival.nl. Je kan ook terecht bij de verschillende voorverkoopadressen: o.a. bij Guulke in Nederweert, De Prins in Ospel en ’t Verschil in Nederweert-Eind. Kaartjes voor het Zomerfestijn Leveroy kosten slechts een tientje per stuk. OutRageous Festival kaartjes kosten €17,50. Volgens Korsten gaat het weer een veelbelovend weekend worden dat je niet wil missen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00
Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00

Advertentie