Skip to content

Tweede HEB Markt in Weert

Glendi
13 juli 2017 | 8:55

Advertentie

Heb je wel eens de behoefte aan speciale producten waar je niet alledaags aan kunt komen? Op 30 juli kun je een Heerlijke Eerlijke Belevenis meemaken met allerlei verschillende creatieve producten. Van kaas tot naamplankje en van sjaal zelf gebrouwen bier, allerlei creaties kunnen getoond en verkocht worden op deze markt. Tevens zal er een gezellig muzikaal programma plaatsvinden en zullen de terrasjes gezellig vol raken.

Wil je deze belevenis zeker meemaken noteer dan alvast 30 juli in de agenda. Op het Bassin en Werthaboulevard van Weert vindt de markt plaats van 11.00 uur tot 18.00 uur. Voor de kinderen is er een springkussen zodat iedereen op zijn eigen manier deze dag kan beleven.

Ben je zelf creatief of en heb je een Heerlijk en/of Eerlijk product dat je graag zou willen verkopen of presenteren? Kijk op www.hebmarkt.nl en neem contact op met de organisatie als je vragen heb. Hier vind je ook de tarieven om deel te kunnen nemen. Zodra er nieuwe ondernemers meedoen worden deze op de site toegevoegd, zodat je ook zeker vooraf weet wat er allemaal te verheerlijken en te beleven is.

Bij succes zal de organisatie doorgaan met vervolg edities en mogelijk zal er zelfs dit jaar nog een kerst editie plaatsvinden. Zorg dat je het niet mist en houdt alle belevingen goed in de gaten.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie