Skip to content

Pinnenland 2017 Tennistoernooi

Glendi
7 juli 2017 | 19:00

Advertentie

Pinnenland 2017 (35e editie) staat dit jaar in het teken van ‘memories’. Niet om een traan weg te pinken over hoe het vroeger allemaal zoveel beter was, maar om het heden te vieren, het hier en nu. Dit jaar wordt het een feest der herkenning met alle thema’s van de afgelopen 10 jaar.

Met meer dan 150 inschrijvingen zal het ook dit jaar een drukke bedoening worden. De buurt rond de Bengele zal geïnformeerd worden dat er hoog frequente geluiden en laagvliegende tennisballen (af en toe een racket) verwacht mogen worden. Er worden bij Eetcafé De Winst oordoppen en helmen uitgedeeld aan de mensen die rond de banen de hond uitlaten, alsook aan de bezoekers van het tennispark. Op de site NTC72.nl vind je een alternatieve hondenuitlaat-route, mocht je het gevaar voor jou en jouw hond toch te groot vinden. Borden met veiligheidswaarschuwingen zullen rond het park worden opgehangen. Mensen met een veiligheidsdiploma (VCA of iets dergelijks) kunnen zich melden als vrijwilliger om een en ander in goede banen te leiden.

NTC72 zal dus stilstaan bij alle thema’s van de afgelopen jaren waarbij veel bekenden van de partij zullen zijn (om veiligheidsredenen mogen die namen nog niet prijsgeven worden). Een baan zal volledig rood-wit-blauw zijn, de ander met stars and stripes, van oost naar west, een napoleons-baan etc. etc. De groenvoorziening zal tropisch (Barteljo) tot en met gematigd landklimaat zijn.

Dit jaar zijn de veiligheidsmaatregelen dus flink opgeschroefd en is er een avondklok ingesteld die geldt in een straal van 100 meter rond de Bengele. Ook dit jaar zul je voor het betreden van het park verschillende veiligheidsniveaus passeren, met aan de linkse kant de rode NTC-kever die dit jaar vroeg is nedergestreken op de bomenrij langs het toegangspad (niet voeren aub). Aan de rechter kant is het kampeerterrein gesitueerd (er zijn nog enkele plekken beschikbaar). Geadviseerd wordt geen grote hoeveelheden vloeibare stoffen mee het park op te nemen, omdat de kans bestaat dat je die moet inleveren bij de poort.

NTC72 zal van 30 juli tot 6 augustus 2017 het centrum van de wereld zijn. Niet de plek waar de wereld aan elkaar geplakt zit met krantenpapier, maar het borrelende soms bruisende middelpunt, een plek voor goed volk, lekker eten (van een nieuwe sponsor), een lekker glas bier (of fris) en natuurlijk ook een goed potje tennis.

De beruchte feestavond met live entertainment is op vrijdagavond 4 augustus. Het finaleweekend zal plaatsvinden op zaterdag 5 en zondag 6 augustus. De plaatsen op het terras zijn tijdens het finaleweekend al volgeboekt en er zijn uitsluitend staanplaatsen op het middenterrein rond baan 2 en 3.

Het maximum aantal spelers is bijna bereikt. Inschrijven kan nog via toernooi.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie