Skip to content

Afsluiting geslaagd Dorpsfeest Leveroy

Glendi
5 juli 2017 | 14:00

Advertentie

Maandag 3 juli is het Dorpsfeest Leveroy afgesloten met de bekendmaking van het resultaat aan alle verenigingen die hebben deelgenomen aan het feest. Het dorpsfeest werd van vrijdag 9 t/m zondag 11 juni in Leveroy gehouden ter gelegenheid van het 400-jarig bestaan van de parochie op initiatief van de Stichting Activiteiten Leveroy (SAL) en gezamenlijk georganiseerd door 14 Leveroyse verenigingen.

Meer dan 2.000 bezoekers werden er verwelkomd in het feestweekend, waarbij vrijdag (Tribute Night) en zaterdag (Foute Party) op beide avonden meer dan 800 bezoekers in de tent waren en zondag enkele honderden. Op zondag deden alleen al aan Kieke in Leivere, waar mensen een rondgang maakten langs historische plekjes, 228 mensen mee. En van de basisschool deden maar liefst 78 kinderen mee aan de eerste editie van Kwisutwaal Junior. Verder genoten de bezoekers die zondag van optredens van jeugddrumband de Beat Boys, jeugdfanfare Forever Young en diverse Leveroyse zangtalenten die ook altijd tijdens de Leiverse Oavendje te bewonderen waren.

Zeer geslaagd
De organisatie spreekt van een zeer geslaagd weekend waaraan ook de weergoden een geweldig steentje hebben bijgedragen. Ook uitermate positief is het feit dat er zich geen enkel incident heeft voorgedaan, de heren van de security hebben rustige avonden gehad. Zo hoort dat en zo zien we dat graag! Uit de online bestellingen was te zien dat de bezoekers van heinde en verre op het feest af zijn gekomen. Er werden kaarten verkocht in Woerden, Groesbeek, Bunde, Heerlen, Tilburg, Heverlee, Utrecht en Wageningen. De laatste vijf online kaarten werden verkocht op zaterdag om 22.05 uur in Eindhoven.

Unieke samenwerking
Uiteindelijk hebben de verenigingen een nette cent aan het feest overgehouden, waarbij de saamhorigheid en samenwerking tussen de 14 verenigingen absoluut uniek genoemd mag worden. Voor de verdeling van de winst zijn vooraf afspraken gemaakt en zijn alle uren van alle vrijwilligers bijgehouden. Daarbij konden alle vrijwilligers zelf aangeven met welk percentage hun verdiensten voor welke vereniging was. Een eerlijke verdeling die dus door de leden zelf wordt bepaald. Kortom, het was weer een mooi feestje in Partydorp Leveroy!

Advertentie

1 Reactie

  1. Ik denk dat ik namens alle deelnemende vereniging grote dank uit kan spreken aan de organisatie.
    Wat een organisatietalent in ons mooie kleine dorp.
    Geen enkele wanklank, alleen maar positieve zaken, op dat gebied in Leveroy weer klaar voor
    de toekomst. Samenwerken loont en breng plezier, het Dorpsfeest is hier een voorbeeld van.
    Waar een klein Dorp groot in kan zijn.

    Jacques Verlaek


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De sfeervolle Raadzaal van Museum W
Cultureel Lint op 22 september
18 september 2024 | 18:00
Toekomst Sportpark Ospel-1
Hoe ziet het sportpark er over 10 jaar uit?
18 september 2024 | 17:09
1Overlijdensbericht Theu Ramaekers
Evers Uitvaartverzorging
 
18 september 2024 | 17:00
Kessels Installaties zorgt voor een warme overdracht Stockmans Installatieburo
Overname Stockmans door Kessels Installaties
18 september 2024 | 16:34

Advertentie