Skip to content

Boven de 40… en Last van Overtollig Buik Vet?

Redactie
25 juni 2017 | 17:01

Advertentie

Veel vrouwen in de overgang krijgen steeds meer last van overtollig buik vet, denken dat ze moeten gaan diëten, 4 a 5 dagen in de week moeten gaan joggen, of zich moeten afbeulen in een sportschool om dat buik vet weer kwijt te raken, die hebben het helemaal mis. Het enige wat ze aan het doen zijn is dat ze hun stofwisseling behoorlijk aan het verstoren zijn.

Door veel Fysieke oefeningen zorg je er namelijk voor dat ‘vooral bij vrouwen in de overgang’ het Cortisolniveau regelmatig te hoog is (Cortisol is een typisch overgangshormoon ook wel stress hormoon genoemd). Dit hormoon speelt een grote rol bij de voedselvertering waardoor je lichaam signalen ontvangt om “nog sneller” vet op te gaan slaan, tevens zorgt dit hormoon er ook voor dat je huid slapper wordt en gaat aanvoelen als een uitgedroogde rozijn.

Een slimmere manier om je buik vet te reduceren, zonder je te hoeven uitsloven op een sportschool, iedere avond moet gaan joggen of 150 buik crunches moet maken               (versta me goed, ik zeg niet dat bewegen niet gezond is) is je stofwisseling hoog te houden door 6 gezonde maaltijden per dag te eten, waarbij de 3 gezonde tussendoortjes niet vergeten mogen worden. Dit houd je stofwisseling hoog en hoe hoger je stofwisseling, hoe meer calorieën je verbrand, ook als je niet aan het bewegen bent.

Werk je lichaam niet tegen, eet 6x per dag, sla nooit het ontbijt over en eet vooral 3 gezonde tussendoortjes. Hou je stofwisseling hoog en merk zelf hoe je door je eet- en leefstijl aan te passen het buik vet kan reduceren en er een mooiere gezonde huid kan behouden.

Weten hoe jij je eet- en leefstijl aan kan passen en tevens een strakkere huid kan behouden? Vraag eens een geheel gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek aan.

Afslank Coach en Voedingsdeskundige,
Betsy Stienen & Stephanie Emons
www.slank4evr-maarheeze.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

EnergierondjeWeert_1
Groene energie van dichtbij bekijken?
21 september 2024 | 20:30
Scary-Night-Bubbles
WIN tickets op Nederweert24!
21 september 2024 | 20:00
5De top van de Mont Ventoux bereikt
Een week met een gouden randje
21 september 2024 | 16:10
2024_09_19 Gezellige muziek met een Peelsausje op het Peelpodium
Optreden ‘Sakkerdju’ bij buitencentrum De Pelen
21 september 2024 | 16:00

Advertentie