Skip to content

Kermisconcert Ospel

Redactie
18 juni 2017 | 10:00

Advertentie

Een traditie die niet meer gemist kan worden in Ospel. Zondagochtend 25 juni rond de klok van 11 uur start het jaarlijkse kermisconcert van harmonie Melodie der Peel. Bij lekker weer voor de kerk met zicht op de kermis. Mooier kan bijna niet. Bij slecht weer binnen bij Het Peeljuweel, maar hier gaan ze natuurlijk niet van uit!

Ze presenteren een gevarieerd programma. Er staat een mix van Spaans temperament, Amerikaanse volksmelodieën, Italiaanse filmmuziek, Franse chansons, maar ook bekende nummers op het programma. Deze zullen worden gezongen door Sanne Heuyerjans en de harmonie zal hierbij samenwerken met een combo. De drumband zal ook een mooi stukje muziek ten gehoren brengen. De leerlingen van basisschool De Schrank nemen dit jaar ook weer deel aan het concert en zullen een paar vrolijke klanken laten horen.

Tenslotte vragen ze aandacht voor de Kermisloterij van Harmonie Melodie der Peel. De verkoop van de loten start op 16 juni as. De komende weken gaan leden van de vereniging op pad om loten te verkopen. De trekking van de prijswinnende loten vindt plaats tijdens het Kermisconcert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00

Advertentie