Skip to content

Braderie barst los in Nederweert

Redactie
16 juni 2017 | 12:50

Advertentie

Op vrijdag 30 juni is het centrum van Nederweert helemaal in de ban van de braderie. Vanaf 14.00 uur barst het festijn los. Het wordt een spraakmakend evenement met vele facetten. Er is zoveel te zien, te beleven en te ervaren!

Voor ieder wat wils
We kleden de winkelstraten aan met verrassende thema’s, die groot en klein aanspreken. Met live muziek en een dj maken we de passende muzikale omlijsting. De Lindanusstraat wordt een kinderstraat met als thema “circus”. ‘s Avonds treedt hier nog de kinder(rock)band Scary Kids op. De super grappige Clown Desalles is aanwezig. Hij loopt tussen het publiek door en vermaakt jong en oud. Een leuke draaimolen en een springkussen completeren het kinderfestijn. Wil je een mooie glittertattoo? Kom dan naar het schminkwinkeltje van Carool. In de Brugstraat lopen hele mooie bijzondere steltlopers rond. Zij hebben een act die echt de moeite waard is om bij stil te staan, of mee te lopen!

Winnen, winnen, winnen!
De ondernemers in de Brugstraat en de Kerkstraat hebben weer een hele mooie cadeau-mand gemaakt met producten van de winkels in hun straat. Raad je het juiste bedrag, dan win je de hele mand. Dit is echter niet het enige wat er te winnen valt. Bij House of Brocante maak je kans op “de speciale zomerbraderie-House of Brocante prijs”, De Rabobank heeft een prijsvraag met echte “Nederweerter prijzen”, Renki heeft een prijsvraag waarbij je ijsbonnen kan winnen en bij B-Beth kan je een echte designtas naar keuze winnen.

De dag van Nederweert
Medewerkers van de gemeente, het gemeentebestuur en raadsleden zijn aanwezig bij het horecaplein waar u uw mening kunt geven over bepaalde stellingen. U kunt hier speeddaten met de burgemeester, wethouders en raadsleden. Zo kunt u ze persoonlijk vertellen wat u belangrijk vindt. En om het echt leuk te maken; is er een ‘knoterhoek’ waar het mogelijk is om je hart te luchten. Ja, daar zijn veel mensen goed in knoteren!!

Daarbij heeft de gemeente ook nog diverse optredens geregeld. Johan Veugelers gaat zingen en de wereldberoemde elfjarige breakdancer Lorenzo Caboni en de Fresh Allstars geven een aantal wervelende optredens. Hebt u hem laatst op TV of in de krant gezien? Nu live aanwezig tijdens de braderie.

Horecaplein tot in de late uurtjes
Ook dit jaar staat het Horecaplein weer in het teken van muziek en optredens. In de middag klinken de muzikale klanken van kapel Speulendjer-wiees afgewisseld met de bekende zanger Johan Veugelers. Hebt u de wereldberoemde elfjarige breakdancer Lorenzo Caboni laatst op TV of in de krant gezien? Ook van hem kunt u een wervelend optreden verwachten samen met de Fresh Allstars. De avond op het Horecaplein begint met een optreden van zanggroep Timeless. Vanaf 20.30 uur neemt Kaltspiel het podium over en wordt het tot in de late uurtjes nagenieten met covers van o.a. Snow Patrol, Coldplay en Editors. De braderie begint om 14.00 uur. De winkels en kraampjes zijn te bezoeken tot 21.00 uur. De horeca ontvangt iedereen van harte tot in de kleine uurtjes.

Nederweert, daar kun je ook op vrijdag 30 juni niet omheen

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00
Kermismis-tijdens-Weert-Kermis-2023-met-Deken-Franken-Johan-Horst-13
Ga jij ook naar de kermis?
21 september 2024 | 11:00
Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39

Advertentie