Skip to content

Stadstriahtlon Weert 2017 in beeld – zaterdag (Foto’s)

Redactie
11 juni 2017 | 11:54

Advertentie

Het weekend van 9, 10 en 11 juni staat Weert in het teken van de Rabobank Stadstriathlon. De Rabobank Stadstriathlon Weert staat al jaren op de nationale en internationale wedstrijdkalender. Maar, de ambitie van Stichting Stadstriathlon Weert is groter. Doorgroeien als evenement op sportief vlak is een must maar ook als lokaal evenement voor inwoners, omwonenden en ondernemers. Een uniek evenement vol sport, maar ook vol spektakel.

Vrijdag 9 juni stonden basisschoolleerlingen en leerlingen van het voortgezet onderwijs aan de start. Zaterdag 10 juni waren het de recreanten die zich van hun sportieve kant lieten zien Het is niet niks wat deze atleten presteren. Verschillende afstanden kwamen aan bod en zorgden voor veel spektakel. Denk hierbij aan een Ouder-Kind wedstrijd, een sprint en verschillende NTB Divisie wedstrijden in de afstand Olympic Distance & Sprint.

Vandaag begint de dag met het FORTE jeugd- en juniorencircuit. Gevolgd door Agegroupers die zich kunnen kwalificeren voor de Grand Final die in september in Rotterdam plaatsvindt! Vervolgens is het tijd voor de ETU European Cup. De resultaten van deze wedstrijd tellen mee voor de ETU Europese competitie.

DuckRace
Naast deze triathlon wedstrijden ging er nog een hele andere groep voor roem! Er was namelijk de Duckrace op de Zuid-Willemsvaart. Onder muzikale begeleiding van de Weerter live band De Bènt barste de strijd los.

Foto’s: Johan Horst

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet-vermist1
Ze is dementerend en heeft het Syndroom van Down
21 september 2024 | 13:58
2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00

Advertentie