Skip to content

Minder Cellulite, nog voor de Vakantie?

Redactie
11 juni 2017 | 18:06

Advertentie

Een sinaasappelhuid, een maanlandschap of putjes. Er zijn allerlei benamingen voor zegt Betsy Stienen van Slank4ever Maarheeze, maar wat ik hier bedoel is Cellulite. Een verschijnsel wat maar liefst bij 9 op de 10 volwassen vrouwen voorkomt.

In de winter vinden we dat niet zo een probleem, maar in de zomer denk je toch een paar keer extra na of je dat korte rokje wel aan kan doen. “Ik merk dat veel vrouwen denken dat we bij Slank4ever alleen mensen helpen met overgewicht, het is natuurlijk ook onze core business” zegt Betsy. “Maar ook voor vrouwen die net dat laatste randje vet er niet af kunnen krijgen of zich irriteren aan hun Cellulite kunnen we helpen zodat ze in de vakantie weer vol zelfvertrouwen in hun bikini aan het strand kunnen liggen en dat korte rokje of die mooie witte broek weer aan kunnen“.

Onze EMS huidbehandelingen zorgen mede door de infrarood (het Photonfitlicht), de diepe massages en de spierstimulatie voor vetverbranding en huidverbetering. het resultaat: Een gladde, strakkere huid met stevig bindweefsel en een duidelijk zichtbare vermindering van je Cellulite. Zodat jij vol zelfvertrouwen je Vakantie tegemoet gaat.

Meer weten?
Ik nodig je graag uit voor een gratis proefbehandeling www.slank4ever-maarheeze.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_21 Nieuwe startlocatie Heksenheuveltocht TWC Nederweert
Een sportieve uitdaging
21 september 2024 | 13:00
65
Elke zaterdag om 12.00 uur
21 september 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert
21 september 2024 | 11:00

Advertentie