Skip to content

Trainen voor de halve marathon onder professionele begeleiding

Glendi
7 juni 2017 | 10:30

Advertentie

Natuurlijk kun je altijd en overal een halve marathon lopen, maar een beetje in de buurt, gezellig druk en met heel veel sfeer, dan moet je zondag 8 oktober 2017 in Eindhoven zijn. Maar wat is wijsheid, als het jouw eerste halve marathon moet worden? Dan zou je, om die wedstrijd fideel uit te lopen, een trainingsprogramma moeten volgen. En dat kan, nota bene op de atletiekaccomodatie van Atletiek en Wandelsportvereniging, Parklaan 1c in Weert. Dit trainingsprogramma is uiteraard ook geschikt voor de meer gevorderde loper die voor een betere tijd wil gaan.

Het programma bestaat uit een informatiebijeenkomst, een Coopertest, een Conconitest, een informatie-avond voor het overdragen van enige theoretische kennis, vijftien baantrainingen van anderhalf uur, een persoonlijk trainingsschema en een loopanalyse met behulp van video opnames. Verder krijgt iedere deelnemer 40% korting op de sportmassage. Dit alles onder leiding van gecertificeerde looptrainers van Atletiek- en Wandelsportvereniging Weert

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 juni om 19.00 uur op de eerder genoemde accommodatie. De eerste training en tevens de eerste test vindt plaats op maandag 26 juni en/of donderdag 29 juni om 19.00 uur. Voorwaarden voor deelname aan de trainingen:

  • Deelnemers worden geacht minimaal 2 keer per week 45 minuten te kunnen hardlopen.
  • Deelname aan één van de trainingsgroepen kost 55 euro. (Dit is exclusief het inschrijfgeld voor de wedstrijd. Hiervoor kun je nu al inschrijven tegen een gereduceerd tarief via www.marathoneindhoven.nl )

Meer informatie vind je op de website van AV-Weert: www.avweert.nl, telefonisch via 06 – 2482 4551 of per mail via halvemarathontraining@gmail.com Bij opgave graag vermelden: je voornaam, achternaam, of je man/vrouw bent, je geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, e-mail en telefoonnummer.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Bowl of vegetable Soup with chicken. Selective focus
Iedereen is van harte welkom
20 september 2024 | 19:30
2024_09_20 Ongeval tractor auto Lage Kuilen Nederweert-2
Flinke ravage op de Lage Kuilen
20 september 2024 | 18:39
Screenshot
Widow Clicquot
20 september 2024 | 17:00
2024_09_20 Brand Leveroyseweg Heythuysen caravan en tuin-4
Gelukkig raakte niemand gewond
20 september 2024 | 15:12

Advertentie